Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Wlepiła wzrok w podłogę. - Moje zdanie w tej sprawie dalej brzmi nie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wiem. I dlatego nie wróciłem do domu. Rozmawiałem z ojcem przez specjalną umiejętność. Okazało się, że dla niego byłaś jedynie zabawką, i nie obchodzi go ani Ty, ani Drago. Nikt. Obchodziła go tylko siła. Poza tym coraz częściej jesteś porywana i trzeba cię ratować. Dlatego, przed moją śmiercią stworzyłem pewien zwój. 5 miesięcy i 90% zmarnowanej mocy... na to - powiedziałem i rzuciłem Zwojem tak by wylądował koło twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Twilight podniosła go i wymruczała pod nosem zaklęcie. Na jej.ciele pojawiła się zbroja. http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/184/4/6/armored_twilight_sparkle_by_clamdiggydiggy-d6brpyo.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Spoglądam na nią czekając na jej zdanie na ten temat. Zaraz wszystko wytłumaczę, co teraz może itp. Wpierw muszę usłyszeć ocenę jej i reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Ocena jej - To jest wspaniałe! Ocena reszty - Wooooooooooow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Powiem ci teraz. Długo przez to chorowałem, miałem gorączkę taką, że nawet Ognista Klacz by to poczuła. Jednak efektem jest ten strój, który raczej cię nie opuści... i dzięki temu jesteś drugą najpotężniejszą istotą na tej planecie. Masz 5.25% mniej mocy niż ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Dziękuję - powiedziała Twi i cię przytuliła. Odezwała się w tobie poranna chęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Możecie się rozejść. Twi, wsiadaj, nauczę cię korzystać z nowej mocy - powiedziałem i lecimy gdzieś. Na pustynię nieopodal. Tam lądujemy. - Widzę, że przyjemnie się czujesz w tych ciuszkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Są wygodne - powiedziała. Instynkt buczy. Poćwiczyliście trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Masz dużą teraz moc. Musisz uważać teraz z nią - Powiedziałem niczym Yoda. - Między innymi... teraz spróbuj się zmienić w hmmm... smoka. Barwa pozostanie ta sama jak twoja sierść. Spróbuj śmiało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 I jeb. Wyszła z dymu fioletowa smoczyca o wyglądzie przypominającym śmiertnika. Instynkt buczy głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wiedziałem. Jako smoczyca, też jesteś niczego sobie. Możesz teraz przybierać JAKĄ CHCESZ formę. Jaką chcesz płeć. Teraz spróbujmy... jak sobie radzisz z dłuższym utrzymaniem tego pod kontrolą - powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Spojrzała na ciebie pytająco. Instynkt buczy coraz głośniej im bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Spojrzałem na nią zachęcająco. - Nic nie rozprasza tak bardzo jak, porządna zabawa - powiedziałem i liznąłem ją. Ciekawe jak zareaguje. Foch czy Akceptuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Od kiedy to Twi się za taką propozycję Focha? Liznęła cię z uśmiechem. Długim ogonem zaczęła cię drapać z tyłu głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Mruczę i też zaczynam ją drapać informując wcześniej. - Zmieniając się w daną rasę zyskujesz jej cechy i niektóre nawyki i słabe punkty - powiedziałem. Drapie wolno ale z uczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Skrzeknęła z zadowolenia. Nie była przygotowana. Zacząłeś się ślinić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc powoli się drapiemy. Ja opadam na ziemię, by ona była na górze. Liżę i delikatnie drapie. Moje członki zabezpieczone magią są już pewnie gotowe. - Kamuflaż taki jak ten zużywa ci BARDZO mało Manny. Możesz w nim być nawet rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Kiwnęła głową. Gotowe i to jak. Poczułeś jak zaczął się efekt naćpania. Twi pod wpływem przyjemności ucisnęła tamto miejsce, więc "procenty" skoczyły gwałtownie w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc zatrzymuje drapanie u niej jako znak, że wystarczy. Następnie powoli wsadzam do środka swoje skarby jeśli się da. Potem powoli zaczynam poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Skrzeknęła, kładąc się na tobie. Mruczy z przyjemności. Powoli jeszcze cię drapie. Mózg wyjeżdża ci na urlop.Skrzeknęła, kładąc się na tobie. Mruczy z przyjemności. Powoli jeszcze cię drapie. Mózg wyjeżdża ci na urlop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc też powoli ją drapię. Poruszam szybciej. - I... jak? Podoba... się... mój... prezent? - powiedziałem zwalczając jęki z efektu drapania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Kiwnęła głową. Trochę cię przyćmiło i po chwili Twi już była na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Przyśpieszam stanowczo. Skoro teraz ma taką moc to równie dobrze, może sama mnie pokonać. Jak się w pełni nauczy korzystać z niej, to mały sparing sobie zrobimy. Po pewnym czasie wypuszczam w niej swoje soki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Wciąż instynkt buczy. Twi wydaje ciche skrzeknięcia z przyjemności. Poczułeś chęć na duuuuużo więcej TEGO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts