KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc liżę ją jeszcze raz. Spokojnie. Wieczorem dam jakieś zadanko długoterminowe dla Infinity i zrobimy sobie zabawę z resztą żon. I tak ma za niedługo pojechać do Parlamentu ISA ze Spikiem jako Asystentem więc będzie mnie informował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Liznęła cię z uśmiechem. Jesteś wyraźnie naćpany. Nie możesz myśleć. Tylko robić. I to głupie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc robimy to aż nie uznamy, że należy wracać. Sami na środku pustyni. Nikt nam nie zagrozi. Więc bawimy się, tak długo by starczyło mi jeszcze sił na powrót do domu. Twi wezmę na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Twi w końcu się zmęczyła i zmieniła w siebie. A ty dalej napalony i wracacie do domu. Zbliża się 21. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc lądujemy i idziemy do SypialnioLeża. - Widzę, że ci się podoba ta moc. Pamiętaj, że jednak musisz ją ograniczać. Kiedy robiłem ten zwój to zmarnowałem 90% manny i widziałaś jakie były skutki. Przez miesiąc byłem przywalony do łóżka z wysoką gorączką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Kiwnęła głową. Masz pełno energii i jesteś napalony. Infinity coś musi zsłatwić, będzie dopiero okoł 2 w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Spoko więc mam wszystkie żony dla siebie. Więc sprawdzam czy też mają chętkę. Btw - Przydatna informacja. Możesz teraz sprawdzać uczucia danej postaci. Co konkretnie myśli, pragnie i jakie ma do ciebie nastawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Kiwnęła głową z uśmiechem. Eeeeee... Zauważyłeś Capo idącego do pokoju Drago ze śpiworem i paczką pianek. Reszta żon nie ma nic przeciwko ą ę. Edytowano Listopad 28, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 "Twi, poza tym są skutki uboczne tej mocy. Oto one: Coroczne i Bolesne swędzenie odbytu. Rarciowe zamiłowanie do ą ę. przez pierwsze dwa miesiące mogą pojawić się objawy jak podczas ciąży" Więc kładę się i sprawdzam która gdzie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Twi spojrzała na ciebie z miną "Rly?" i się rozeszły do swoich zajęć. Capo ze śpiworem i piankami w pokoju Drago to norma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Raczej nie. "niektóre objawy mogą się pojawić. Módl się by się tylko ostatnie bo minimum tylko jedno z nich. Ja na nieszczęście mam 1" Idę do pokoju Drago sprawdzić co tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Tam... What? Capo piecze pianki nad grzywą Drago i razem je jedzą. Wow. Drago się uśmiecha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Wchodzę do środka. - Hey. Mam nadzieje, że nie przeszkadzam - powiedziałem. Jeśli Drago spadnie uśmiech z twarzy... to wiem, że nie jestem mile widziany i wychodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Capo pokręcił głową. Zaczął grzebać w śpiworze i wyciągnął kanapki. Drago z chęcią je podgrzał. Potem Capo wyciągnął z pudełka z zabawkami kilka pluszaków. Wut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Widzę, że dogadujesz się z Drago - powiedziałem spoglądając na niego z uśmiechem. Ciekawe czy kiedyś mi wybaczy to co musiałem zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Drago kiwnął łebkiem. Podbiegł i wcisnął przycisk od kolejki. Zaczęli razem zarządzać systemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Jeśli pozwolą to przyłączam się. Jeśli nie to idę do zajęć mówiąc przy okazji. - Posłuchaj Capo. Jest sprawa - i mówię mu o prezencie dla Twi. Wskrzeszenie, Pinkie, AJ, Fluttershy, Rainbow Dash i Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Zgodzili się. Eeeee... Tylko czy zgodziłbyś się powiększyć kolejkę o tunele - wywiercić je w ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Drago. Sąsiednie pokoje są nie używane. Mogę ci powiększyć pokój burząc trochę ścian, więc możesz mieć taką kolejke jaką chcesz. Poza tym, mogę ci dokupić jeśli będziesz potrzebować. - powiedziałem robiąc ogonem dziurę w ścianie gdzie ma być tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Ucieszył się i zaczęli z Capo ganiać po pokoju i skakać przez dziurę. A dzięki komu stał się uśmiechnięty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Spoglądam na winowacje - Dzięki Capo. Okazuje się, że masz rękę do dzieci - powiedziałem spoglądając na niego. Więc chyba już nie będzie chciał w Dragona się zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Uśmiechnął się i dalej się bawili. Tylko co Twi powie na ten bałagan...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ważne że się rozweselił. Lecę do Twilight i staram się potajemnie dowiedzieć jakie ona będzie miała objawy. Przy okazji mówię jej o rozweseleniu Drago... i jego pasji. Lubi Pociągi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Najprawdopodobniej te drugie... Ucieszyła się, że Drago jest już wesoły. Ale i tak go w domu z kolejką trzymać wiecznie nie możecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Powolutku. Małymi kroczkami. - Mam nadzieje, że nie ma problemów z Skutkami ubocznymi... ja jutro mam swój - powiedziałem robiąc minę Rly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts