Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Zarumieniła się. Może byś tak powiadomił ją o zniszczonej ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Lekko mówię, że postanowiłem poszerzyć jego pokój o te 3 nieużywane pomieszczenia. Miał mało przestrzeni. Potem pytam się co porabia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Aktualnie czyta w bibliotece. A co tam. Może lepiej kogoś poślij do pokoju Drago i tych obok, bo tam teraz jest pełno pyłu i cegieł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Wysyłam ekipę sprzątającą. Następnie spoglądam na Twi. - Co czytasz, moja piękności? - powiedziałem. Muszę powiedzieć słodkie słówka po kłótni. Tak mamy. A ona jak odpowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 - Książkę o smokach, kochanie - powiedziała i dała ci buziaka. Sweet. To co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc siadam koło niej i czytam razem z nią jeśli pozwoli. Chętnie się czegoś jeszcze dowiem o mojej rasie. Przy okazji jak ma dwójkę to ona pewnie zaproponuje moją głowę położyć na jej kolanach blisko wiadomo czego. Jak nie to normalnie leże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Chyba tak, bo położyłeś głowę na kolanach. Dowiedziałeś się o różnych klasach smoków. O różnych rodzajach splunięć... Sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Nieźle. Pogłaska mnie, czy nie? Tak czy siak widać, że największe prawdopodobieństwo to ta druga opcja. Całkiem miękko ma na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Głaska, głaska. I wiadomo, po kim Deli ma miękkie futerko. Mrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Wyciągam jęzor gdyż pokazuje to, że jest mi dobrze. Cieszę się, że mam z kim dzielić moją moc. Może dam innym tak samo... ale to później pomyślę. Na razie to ja spędzam czas z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Poczytaliście razem... Pod koniec książki o klasie Tajemniczej Twi zaczęła drapać cię w szyję. Mrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Mruczę wystawiając język tak by lizał ją po twarzy. Chyba jest duże prawdopodobieństwo, że ona dostała dwójkę. Nigdy nie zaczynała Ą Ę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Teraz tylko drapie. Ale biblioteka już jest ukończona pod względem zajęć w niej. Co teraz porobicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ukradkiem sprawdzam jak idzie proces wskrzeszania w Reprojektorze. BTW pytam się też czy Chrysalis przyszła bo Dziurkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Przyszła i gdy go zobaczyła, to musieli ją reanimować. Kilka razy. Proces wskrzeszania idzie powoli. BARDZO WOLNO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Heh. Więc spędzam czas z Twi, muszę jej przy okazji dokończyć szkolenie jej nowych mocy. Ciekawe jak będzie wyglądała jako człowiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Ona nie chce... mówi, że nie widzi siebie jako ludzia. BTW, jest już wieczór, a wy nic już do roboty nie macie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ja teraz też nie wiem co robić prócz czekania tego czasu aż wskrzeszą ich. Mam kompletnie pustkę w głowię. Mogę tylko uczyć itp. Tłumaczę jej, że ja nie raz zmieniałem się w klacz, a wie jak ja się w innej płci czułem. - Niekiedy sytuacja wymaga zmiany w cokolwiek co pomorze ci dostać się do pragnionego celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Jakoś zmieniła się we fioletowowłosą kobietę. Nawet ładnie wygląda... Jakoś minęły wam te 6 miechów i nadszedł ten moment... Moment obudzenia ekipy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Twi wciąż nie wie. Więc wysyłam Smoczą straż by przyprowadzili tu 5 przyjaciół NIE MÓWIĄC IM O OBECNYM STANIE NASZYM. Wołam do siebie Inferno i Shymin. Mają po prostu leżeć koło mnie jak Leia koło Jabby. Edytowano Listopad 28, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Ale ty nie jesteś wielkim ślimakiem. Tamci gdy was zobaczyli, stanęli jak wryci. Gapu gapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc ja podnoszę głowę i robię wrażenie smoka który pilnuje swojego skarbu... Rozpościeram skrzydła. Inferno i Shymin mają wejść i trzymać się mnie, a ja zeskakuje ze schodów. Powoli do nich podchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Shy mdleje ze strachu, Ghost stanął przed nią, a reszta się na ciebie gapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Więc... znów się spotykamy - powiedziałem przybliżając do nich głowę. Kładę Inferno i Shymin na ziemi. Syrenkę pewnie poznają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Nom. Gapią się na was wystraszeni i bezbronni. Co by było, gdyby nagle Capo wpadł i zjebał wejście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts