KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc odrazu przechodzę do szczegółów. - Kapitanie - spoglądam na dowódcę oddziału Smoczych Strażników który po nich poszedł. - Powiadomcie Moją żonę, Twilight Sparkle, że goście do niej przybyli. To samo powiedźcie Rarity - rzekłem i spojrzałem na nich. - Dawno się nie widzieliśmy... przyjaciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Gapią się. - A... al... Alla... - powiedział Ghost. Lub raczej wydusił z siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - PRAWDZIWY Allan. Okazało się, że tamta postać co mnie poznaliźcie... to była "Reinkarnacja" Tej. Te persony jakie poznaliźcie. Allan Al-Bashir. Kochany mąż Rainbow, Galax. I nikogo nie obchodzący, inteligentny ALAN Core. To są moje osobowości, Pozostałości raczej po życiu jako pisklę. Wróciłem do oryginalnej formy. W tym ciele znajduje się Galax, Allan i ALAN Core. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Gapu gapu. - Kto? - wydał z siebie dźwięk Drago, który zajrzał do pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Tłumaczę mu też wszystko. Potem spoglądam na przyjaciół. - Pinkie, Dash, Fluttershy, AJ i Ghost. Mam nadzieje, że nie przeszkadza wam moja obecna... postać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Pokręcili głowami i zaraz cię wszyscy przytulili. Drago usiadł sobie na podłodze i podrapał się za uchem tylnym kopytem jak pies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Nazywa się Drago - powiedziałem wskazując na brata - Mój brat... - następnie wołam po resztę żon by mogły tu przyjść i zobaczyć. Ciekawe jak Twi i Rarity zareagują na widok Pinkie, AJ, Fluttershy i Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Po chwili przybiegły Rarcia i Twi. Obie na chwilę zbaraniały, po czym zaczęły tulić przyjaciół ze łzami w oczach. Inferno zaczęła cię drapać po szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Wyraźnie głośno mruczę. Następnie pytam ich czy zechcieli by tu zostać. - Mamy SPORO miejsca. Poza tym, Capo się ucieszy - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 - WHAT?! - wrzasnął Ghost. Po chwili wpadł na niego Capo. Jakie słodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Widzę, że tęskniliście za sobą. Ale nie obawiajcie się... capo ogarnął swoje "popędy". Tak czy siak, mam nadzieje, że będzie się wam tu miło mieszkało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Tymczasem Shymin dołączyła się do drapania. Capo wszystkich poprowadził do ich pokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Mruczę do nich. Więc wszystko załatwione. Biorę gdzieś je i zapewne zaraz rozpocznie się zabawa. Potem wezmę na rozmowę Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Do waszego pokoiku oczywiście. Tam akurat była Twilight, szczęśliwa po zobaczeniu przyjaciół, ale chce dać im się zadomowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Mam nadzieje, że spóźniony prezent z okazji rocznicy się udał - powiedziałem z uśmiechem patrząc na nią. Podchodzę do niej chcąc ją przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Przytuliła cię mocno, kiwając głową ze łzami radości w oczach. Czujesz jak cię drapie po szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Akurat tu wpadłem z Inferno i Shymin trochę odetchnąć. Może dołączysz do nas, skarbie? - spytałem się jej spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Kiwanęła głową i dała ci buziaka. Czujesz jak wszystkie cię drapią po szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc zaczynam je lizać. Widać u Twi większą determinacje i pewnąś w wiadomej rzeczy. Teraz nie mam żadnych sprzeciwów by powiedzieć, że zrobiła się druga Rarcia. Więc może wreszcie się doczekam widoku dwóch klaczy całujących się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Nie. Tego nie zobaczysz. Za to poczułeś jak czyjeś kopytka zbliżają się do tyłu głowy. Zacząłeś się ślinić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Heh... tak to jest rujnować marzenia. Tylko narrator to wie. Ślinie się wyraźnie czując jak jeździ mi kopyto czyjeś po szyi. Takie wspaniałe uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Poczułeś drapanie z tyłu głowy. Zaczął się efekt smoczymiętki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 No... Niszczyciel Marzeń wie najlepiej. Ślinie się wyraźnie liżąc każdą klacz z osobna. Następnie powoli kładę się na łożu i czekam aż wejdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Jeszcze cię drapią. Shymin zaczęła cię całować z uśmiechem. I raczej powinieneś się cieszyć, że żadna twoja żona nie jest lesbijką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 BI... Biseksualność istnieje jak byś nie wiedział. Odwzajemniam jej z uśmiechem. Wspomagam pozostałe klacze w dostaniu się na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts