Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Raczej tak. Ten ze skraju lasu właśnie rozmawia z Fluttershy... - Rainbow spojrzała na miejsce gdzieś za sadem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Może do nich dołączę? Spytam się Ghosta jak minął mu dzień - powiedziałem po czym poszedłem w kierunku "domu" Ghosta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po kilku minutach dotarłeś do Niego. Rozmawiał z żółtą pegazicą o różowej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Witam Panią - powiedziałem kłaniając się. Potem spojrzałem na Ghosta - Siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Hejka. - Witaj... Umm... Jestem... Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - A ja Allan Johnson, miło mi panią poznać. Jak ci się powodzi Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Oki, doki. Fluttershy uśmiechnęła się do obu. - Nigdy nie widziałam w Equestrii ludzi. Jak się tu znaleźliście? - zapytała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Trzęsienie ziemi nas tutaj przeniosło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Acha... Nastała niezręczna cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czym się zajmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Opiekuję się zwierzątkami, leczę je w razie potrzeby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Szlachetna praca, musisz kochać swoje zwierzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Pegazka się zarumieniła. Pogrzebała kopytkiem w ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Moja matka była weterynarzem, pokazała mi jak leczyć i opiekować się nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Acha... Może... Chcesz się z nimi zapoznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Bardzo chętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Ja też - powiedział Alex. Pegazka dała niepewny ruch kopytkiem, abyście poszli za nią. Ruszyła prawie niewidoczną ścieżką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Poszedłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Szliście kilka minut ścieżkami, aż doszliście do małej, wiejskiej chatki nad strumykiem. Jednak wzrok przyciągały norki. Duże, małe, średnie. Na drzewach były domki dla ptaków. Wszędzie były zwierzątka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Fajny dom. Tak tutaj cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Zazwyczaj jest głośniej, ale wszyscy się was... boją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Życie mnie do tego przyzwyczaiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Podobno w waszym świecie jest wojna. To smutne... - Fluttershy opuściła wzrok na trawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Mi też się ona nie podoba. Ale w naszym świecie jakoś trzeba sobie dać rade. Gdybym miał wybur, to bym tam nigdy nie wrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - To czemu chcesz wrócić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts