Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Hejka Spifire mam kilka pytań do ciebie. 1. Czy przekroczyłaś kiedyś prędkość dźwięku 2. Jak tak to jak to wyglądało? 3. Czy byłaś kiedyś w Manchatanie? 4. Co lubisz w nowych rekrutach? Tyle na dziś. Dobranoc Link do komentarza
PrincessCelestia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tak sobie przeglądam i nagle... Jak to wyjaśnisz? Link do komentarza
Secretive Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 1. Od jak dawna trenujesz kucyki do Wonderboltsów? 2. Kim byli wcześniejsi kapitanowie WB? 3. Jak zostałaś szefową Akademii? 4. Czy macie w planach założenie takiej samej Akademii, tyle że dla ziemskich kucyków i jednorożców? 5. Gdybyś MUSIAŁA odejść,to kto by Cię zastąpił? 6. Kogo z wszystkich kandydatów do Akademii cenisz najbardziej? 7. Czy Soarina i Fleetfoot też trenowałaś? Link do komentarza
Ktoś Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj Spitfire- jako twoja wielka fanka mam do ciebie 2 pytania 1 Jak to jest być sławnym 2 Co jest po akademii wonderbolts To tle dzięki Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Witaj Spitfire. 1.Wierzysz w czarną/białą magie? 2.Co sądzisz o przyjaźni? 3.Lubisz herbatę? 4.Co sądzisz o popołudniowych herbatkach? 5.Ulubiony (ziemski) kraj? Dziękuje,do widzenia. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Haaaj Spit! Mam pytanie: co sądzisz o odwzorowaniu siebie i ogólnie o tych figurkach?Są to jedyne dwie oficjalnie wypuszczone figurki przedstawiające Ciebie i obie mi się bardzo podobają, ale chce znać Twoje zdanie Link do komentarza
Dark Dash Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Hej Spitfire, mam pytania. 1) według mnie dobrze, że w akademi wonderbolts dali ci dziewczyński głos. Chociaż powinni dać ci od razu dziewczyński głos, czy coś zrobisz Hasbro za to ? 2) Co sądzisz o swataniu cię z Soarinem ? 3) a to tak na pożegnanie, dasz mi autograf ? *wyciąga plakat z Wonderbolts* 4) a dasz huga ? Pa Link do komentarza
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Pani kapitan. Sesja 2. stoi w miejscu. Czy zamierzasz coś z tym zrobić? Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witaj Spitfire. Oto pytania: 1. Co by się stało gdyby okazało się, że jeden pegaz z WB ma lęk wysokości i cały czas udawał, że nie ma? Co byś zrobiła? 2. Czy jakiś pegaz mógłby przekroczyć prędkość dźwięku? 3. Czy jeśli by to zrobił przyjełabyś go do WB? 4. Dlaczego (tak albo nie. Zależy od odpowiedzi na poprzednie pytanie)? 5. Co trzeba zrobić, aby wstąpić do Akademii Wonderbolts? I to tyle. Do zobaczenia! Link do komentarza
Aaron Tuushingam Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Cześć Spitfire! Nazywam się Aaron i jestem Alicornem. Nie księciem ale zwykłym kucykiem z Manehattanu, i mam do Cb kilka pytań. 1. Kto zapoczątkował Wonderbolts i kto był pierwszym teamem? 2. Rainbow Dash jest jedynym pegazem w Ponyville, Scootaloo jest jej przybraną siostrą i ma problemy z nauką latania. W przyszłości to chciałbym Cię prosić, żebyś ją zapisała natychmiast do Akademii. Zrobiłabyś to? 3. Ile macie fanów i jakie korzyści z tego czerpiecie? 4. Podczas Gal GrandGalopu to urządzacie akrobatyczne pokazy dla wyjątkowych osób i dlaczego? Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Witaj Spitfire! Pozwól, że zadam ci kilka pytań - Lubisz szopy pracze? - Co najczęściej jesz na śniadanie? - Tak na prawdę to latasz szybciej czy wolniej niż Rainbow i jesteś zazdrosna? - Jak myślisz, dobrze postąpiłaś, że wywaliłaś Lightning Dust z WB? - Skąd taka płonąca grzywa? - Twój cutie mark to jakie w końcu? Bo fani mówią jedni tak, drudzy inaczej. Link do komentarza
Ruhisu Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) WItam Spitfire. Przyznam, że dość dziwnie się czuję gdyż nigdy nie bawiłem się w zadawanie pytań ale warto spróbować. - Czy jesteście formacją czysto akrobatyczną, czy w razie nagłego przypadku można Was liczyć jako Siły Powietrzne? - Gdybyście mieli możliwość wypróbowania nowoczesnego sprzętu nie pochodzącego z Equestrii, spróbowalibyście czegoś nowego czy raczej pozostali wierni tradycji? Jesteś najwyższa rangą więc taka decyzja zależałaby od Ciebie. - Nie chcę być niegrzeczny ale wtedy z szalejącym Spikiem nie za bardzo sobie poradziliście. Czy byłabyś zainteresowania propozycją dodatkowego szkolenia typu "Combat"? Mam na myśli polowania i pogoń za celem, operowanie na niskim pułapie itp. Nowe formacje, szkolenia taktyczne mogłyby się przydać zarówno na pokazach lotniczych. - Kolejne Pytanie odnoście samolotów. Jakbyś zareagowała gdybyś zobaczyła ogiera, który nie potrafi sam z siebie latać ze względu na dajmy na to wrodzoną niedyspozycję, jednak wykazuje wielką chęć i inicjatywę aby latać co umożliwia mu posiadanie odpowiedniego sprzętu i umiejętności pilotażu. Czy to dobry materiał na Wonderbolt i co myślisz o takich osobnikach?- "Musisz każdemu rozpowiadać, że mam kalekie skrzydło od dziecka i jedyny w Equestrii odrzutowiec?! I nie baw się w Randkę w Ciemno!" Przepraszam za kolegę Brave Winga. Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
timber Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Witaj Kapitanko Najwspanialszych Lotników, Władców Nieba i Skarby Ziemi, Spitfire z Wonderbolts! Czy jest jakiś inny sposób do dostania się do Wonderbolts, niż Akademia? Miałaś w życiu jakieś potężne akrobacje czy wyczyny?Umm... Jeśli można, jescze jedna, drobna rzecz... Hug? Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Droga Spitfire! Jak zdobyłaś swój znaczek? Czekam na twoją odpowiedź :3 Edytowano Lipiec 7, 2014 przez Chika Link do komentarza
Recommended Posts