Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Dobre ^_^ Z tłem jeszcze lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Oż jak świetnie wygląda to z tłem! super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Świetne prace. Super gościu ;3 Dziękuje Dobre ^_^ Z tłem jeszcze lepsze Dziękuje Oż jak świetnie wygląda to z tłem! super! Porównując do Ciebie jestem źdźbłem trawy ._. Ale dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Wygląda naprawdę dobrze z tłem, czekam na kolejne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Z tłem jest świetnie! Ja, na przykład, nie potrafię robić tła... Flutterka ma trochę za małe prawe oko, a tak poza tym wygląda naprawdę dobrze. Czekam na prace po kupnie kredek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Z tłem jest świetnie! Ja, na przykład, nie potrafię robić tła... Flutterka ma trochę za małe prawe oko, a tak poza tym wygląda naprawdę dobrze. Czekam na prace po kupnie kredek! Jestem biednym Polaczkiem i gimbem więc kredki będą dosyć późno > I dziękuje <33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No dawaj dawaj Bo sama się wkurzę i Ci je kupie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Eee... ciekawa dyskusja jak widzę... xD Ale ja jestem tu po to żeby skomentować obrazki: Całkiem całkiem nie powiem ! Rysuj dalej a na 100% będą jeszcze piękniejsze niż są ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ok... NIE MAM JESZCZE KREDEK XD Musiałem kumplowi 20 zł pożyczyć ._. Mam jeden rysunek rysowany długopisem podczas lekcji Angielskiego (Rysunek z głowy ^o^) Więc... Nr.16 Flutterka rysowana z głowy podczas lekcji w szkole (Mój drugi rysunek z głowy) ^.^ http://scr.hu/0qf9/4ph51 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Te oczyska mnie ujęły . A tak wogóle to nie rysuj na Angielskim tylko się ucz ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Te oczyska mnie ujęły . A tak wogóle to nie rysuj na Angielskim tylko się ucz ! Powiem tak. Mam 5 pał na koniec roku. Myślałem że nie przejde. Pedagog zadzwoniła do mamy. Pojechała. I co się dowiedziałem.? Że jak będe chodził do końca roku do szkoły to przejde ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Długopisy też są fajne^^ Ale kup też kredki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 To ty nieuk jesteś ! Ja piątkę miałam z angielskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Angielski jest łatwy Rysunek jak z pamięci to fajny, tylko że nie widzę połączenia skrzydeł razem z tułowiem. Skrzydła same sobie odleciały. I widzę oprócz Shy że jest tam też Angel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 To ty nieuk jesteś ! Ja piątkę miałam z angielskiego Ja z Anglika mam 2 Chyba : p Z Niemca mam 3 ._. A z Polaka 1 T.T Angielski jest łatwy Rysunek jak z pamięci to fajny, tylko że nie widzę połączenia skrzydeł razem z tułowiem. Skrzydła same sobie odleciały. I widzę oprócz Shy że jest tam też Angel. To musisz się przypatrzeć bo są połączone c; Tak Angel też tam jest c: Zamiast słoneczka miała być też rainbow ale nie wyszła i zrobiłem z niej słoneczko >.< To mój drugi w życiu rysunek z pamięci c: Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No faktycznie, moja nie uwaga. xd Ale są jakby połączone z tyłkiem, a nie z tułowiem. O_o Hah, no nie wiedziałam że Dashie też ma być. Moim zdaniem to by się bidula nie zmieściła, została by ucięta. Albo wcześniej chciałeś narysować RD a potem Flutterke. Dużo tych moim teorii ale wszystkich Ci nie napiszę, bo sprawa prosta - nie chce mi się pisać, a Tobie czytać. Widzisz jaką mam sprytną paczałkę? Mam do tego smykałkę. Wiem to, czytałam już. :3 Nie ma sprawy, i dzięki za huga. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 :hug::hug::hug::hug: Macie ! Dla wszystkich wystarczy ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No faktycznie, moja nie uwaga. xd Ale są jakby połączone z tyłkiem, a nie z tułowiem. O_o Hah, no nie wiedziałam że Dashie też ma być. Moim zdaniem to by się bidula nie zmieściła, została by ucięta. Albo wcześniej chciałeś narysować RD a potem Flutterke. Dużo tych moim teorii ale wszystkich Ci nie napiszę, bo sprawa prosta - nie chce mi się pisać, a Tobie czytać. Widzisz jaką mam sprytną paczałkę? Mam do tego smykałkę. Wiem to, czytałam już. :3 Nie ma sprawy, i dzięki za huga. ;3 Prosze JA NIE CHCE CZYTAĆ.? Uwielbiam czytać jak ktoś coś do mnie pisze <33 Nieee.. Była na początku Fs. I chciałem narysować z tyłu Rd na chmurce. Ale nie potrafie rysować z głowy i tak wyszło że zrobiłem z niej słoneczko c; :hug::hug::hug::hug: Macie ! Dla wszystkich wystarczy ! xD Żadna ilość hug'ów nie jest dla mnie wystarczająca ^O^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No to się myliłam. Po raz pierwszy i ostatni. xD Wnioskowałam po innych człekach. :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jak lubisz czytać to zapraszam na mojego FF'a xD (Autoreklama !! Pinkamena Się sprzedała ! PinkaMENDA ^_^) P.S. 300 Post Yeeeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Nie mam się raczej do czego przyczepić. Proporcje są generalnie ładne, chociaż radzę popracować jeszcze nad pyskami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Jak lubisz czytać to zapraszam na mojego FF'a xD (Autoreklama !! Pinkamena Się sprzedała ! PinkaMENDA ^_^) P.S. 300 Post Yeeeee óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó komercja jurz nikt će ńe lóbi CX No to się myliłam. Po raz pierwszy i ostatni. xD Wnioskowałam po innych człekach. :] No właśnie, po człekach a ja jestem kucem ! ^O^ Nie mam się raczej do czego przyczepić. Proporcje są generalnie ładne, chociaż radzę popracować jeszcze nad pyskami Przepraszam czy to było związane z tymi rysunkami z głowy czy ogólnie.? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Wróciłem! ^.^ Więc tak... Miałem pieniądze... ALE STRACIŁEM JA NA MIKROFON xD Nr 17. Zczłowieczona wersja Rd. (Nie pokolorowana brak kredek) http://scr.hu/0qf9/xkmzj Nie wyszły mi dłonie, nos, cienie i w ogóle wszystko było szkicowane ołówkiem rysowane długopisem... Brak detali na włosach... Inaczej mówiąc. Ch... Do kitu ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wow ! Jaka do kitu ? Jaja sobie robisz kochany ? To jest świetne ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Poprawianie długopisem jest fajne^^ może jak w końcu uda Ci się dorwać kredki to pokolorujesz te prace,bo długopis nie będzie się rozmywać jak ołówek(bo z ołówkiem kolory są takie 'brudne') Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts