Aziz Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 witojcie! Jako jeden z przedstawicieli niewielkiego forum diamondcraft.pl, mam przyjemność zaprosić wszystkich na świeżutki serwer w tematyce MLP. 100 slotów, wielka, dobrze odwzorowana mapa Equestrii gwarantuje dobrą zabawę. Więcej info tutaj: http://diamondcraft.pl/bronycraft-startuje.html#more-262 i na forum. Bronies, liczymy na was! Brohoof! Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Uuuu fajnie się zapowiada, odwiedzę na 100% (^.^)<)*(>(^.^) Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Wszystko wskazuje na to, że premium only. Edit: A serwer jak na razie ekstra, mapka niesamowita Link do komentarza
Aziz Napisano Luty 23, 2012 Autor Share Napisano Luty 23, 2012 o ile wiem, to premium. Bo dobrze by było jakby każdy miał skina kucykowego. Aha, wymagany mod mine little pony, także opisany na forum. Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Warto też przygotować się na to, że na podanym forum trzeba się zarejestrować A na zachętę można dodać, że są elementy RPG. Można wybrać jakim się chce być kucykiem itd. Słodko Link do komentarza
Aziz Napisano Luty 23, 2012 Autor Share Napisano Luty 23, 2012 tak, rejestracja się przyda. Na forum jest przyjazna atmosfera, miło witamy każdego nowego. Plus są informacje o ewentualnych eventach etc. Link do komentarza
Vermik Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Cóż, bardzo bym chciał, ale niestety nie zagram... Brak premium... No, szkoda. Link do komentarza
LuniaChum Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 O jakie premium wlaściwie chodzi gdyż nie jestem w temacie? Link do komentarza
Vermik Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Konto premium w Minecrafcie, bez którego nie da się grać, chyba, że masz pirata. Link do komentarza
LuniaChum Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Pierwsze słyszę, mam oryginał. Czyli rozumiem, że trzeba znowu bulić by grać przez neta??? Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Pierwsze słyszę, mam oryginał. Czyli rozumiem, że trzeba znowu bulić by grać przez neta??? Nie, po prostu oryginał=premium Czyli masz konto premium. Nic więcej nie trzeba dopłacać ;D Link do komentarza
LuniaChum Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Uff. dzięki za info i jeszcze raz... dzię-ku-ję-my (też to pamiętacie z przedszkola?) Pa-mię-ta-my. edit Down. w sumie to my też ale już nie dziękujemy. Uprzejmość słowa "dziękuje" umarła w gimnazjum. Teraz już nikt za nic 'masowo' nie dziękuje, wszyscy tylko żądają i oczekują czegoś. Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 U kiddin'? My w liceum dalej tak robimy, jak przychodzi jakiś praktykant Dzieeeeń-doooo-bry! I nie ma za co (: *koniec offtopa* Słusznie. Link do komentarza
Siewca YI Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 Więc tak. Jako, że sprzeciwiam się piractwu dobrych gier (chociaż sam pobieram jeśli jestem nie przy kasie, ale potem kupuje) to przyznam, że muszę wejść na serwa. I z tego co wiem premium są bardziej ogarnięte, bo nie można zmienić nicku i Perm ban Link do komentarza
Aziz Napisano Luty 27, 2012 Autor Share Napisano Luty 27, 2012 No i co... News pojawił się w Niedzielnych, i bardzo się cieszę. Oczywiście, znalazł się taki pUch4cz, który krótko mówiąc po nas pojechał. Za to, że nie tolerujemy wulgaryzmów. *dunno* Anyway, liczę że podobnych wpadek nie będzie, bo, co jest oczywiste, zależy nam na graczach. Dodam że pracujemy nad magią jednorożców i możliwościami kuców ziemnych. I jeszcze coś, aktualnie nie akceptujemy pegazów, do czasu aż sytuacja się wyrówna (aktualnie mamy 12 pegazów i po 6 jednorożców i ziemnych) Pozdrawiam i zapraszam. Hoof. Link do komentarza
LuniaChum Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Hmm nie mogę się zarejestrować bo mam jakies tam Proxy. Czy można grać bez rejestracji na forum?? Link do komentarza
Aziz Napisano Luty 27, 2012 Autor Share Napisano Luty 27, 2012 Hmmm... pogadam z adminem, może coś z tym zrobi. Raczej możesz grać, ale nie dostaniesz uprawnień, tzn ochrony na skrzynkę, domku etc. EDIT: powinno być już dobrze. Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 A jeśli pobrałam Minecraft 1.3.1 z Komputer Świat'u to mam pirata czy nie? Link do komentarza
JimJoy Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 A jeśli pobrałam Minecraft 1.3.1 z Komputer Świat'u to mam pirata czy nie? Jeżeli masz konto na minecraft.net i przy uruchamianiu mc podajesz dane to nie jest to pirat Jeśli przy włączaniu gry wklepujesz tylko nick to masz pirata Proponuje patrzeć kiedy był napisany ostatni post,6 miesięcy chyba się zalicza pod odkop... Link do komentarza
Twilight Velvet Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 witojcie! Jako jeden z przedstawicieli niewielkiego forum diamondcraft.pl, mam przyjemność zaprosić wszystkich na świeżutki serwer w tematyce MLP. 100 slotów, wielka, dobrze odwzorowana mapa Equestrii gwarantuje dobrą zabawę. Więcej info tutaj: http://diamondcraft.pl/bronycraft-startuje.html#more-262 i na forum. Bronies, liczymy na was! Brohoof! niemoge wejść piszeże wstemp wzbroniony Link do komentarza
Aziz Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Oh buck. Temat-dinozaur. Forum już dawno nie ma, sugeruję modom zaknięcie i archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts