Arceus Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hah, prosZę o dopisanie do listy. Jejku kochani ale Was dużo. A jakby to było po twojemu? *gasp* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Martwi Cię to? Wręcz przeciwnie. Cieszy mnie to niezmiernie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Dobra, mnie też zapiszcie. Kocham flufiaste i różowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Dobra, mnie też zapiszcie. Kocham flufiaste i różowe Dodatkowo otwieramy szampana Fluffle Puff ma już 20 fanów!!! (21 licząc niewpisaną Chrysalis ) *GASP!* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Pffftbrrrbffttblllghrrthpf A co tam nie będę tłumaczył Owszem potrafi, i rysuje całkiem nieźle Ale tam nie przesadzaj Jednym rysunkiem zawstydziła Chrysalis i Twiight Jesteś jej fanem?! o to tak jak ja xD chcesz trafić na listę fanów? Czego? Spokojnie już przeszła. nie zauważyłeś? Oczywiście, że chcę trafić na listę! I chyba musiałem przysnąć. Kto ją powstrzymał? Issac czy Fluffle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) Oczywiście, że chcę trafić na listę! I chyba musiałem przysnąć. Kto ją powstrzymał? Issac czy Fluffle? Fluffle była inwazją!!! A racja pamiętam. Equestria pamięta Edytowano Lipiec 21, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Znasz jakiś fajny art z fluffle puff na awatar? Mam Fluffle w koronie Celestji otoczoną złowrogim ogniemOddałam jej to D: Wiem, bo ty taka miła jesteś :3 mam Chrysalis w barwach Fluffle i wiele wiele innych. Opisz dokładnie co Cię interesuje, zobaczymy co się znajdzie Chyba że chcesz coś z Marksaline (siostrą Fluffle) Edytowano Lipiec 22, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Digital, ale nie wektor, ale coś ciekawego, bez skarpetek, żeby nie było zbyt dziecinne, coś naprawdę ładnego... najlepiej pasujące do mnie Może być sama głowa lub cała postać. Hmmmm może TO albo TO meybe Sam nie wiem może To A nie to po prostu mój stan Hmmmm itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) Ślicznie dziękuje. Do twarzy mi z nim? Z "nią" I tak, w moich oczach jest pięknie (i to był pierwszy obrazek o którym pomyślałem xD ) Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 ...co ja tu robię? Niech będzie. Więc tak: Czy Orbitalne Działo Poduszkowe posiada też wersję przeznaczoną do używania przez piechotę w celu zwalczania ciężko opancerzonych pojazdów zbudowanych w oparciu o technologię kompozytowych pancerzy ceramitowych wzmacnianych warstwami stopów nanokrystalicznych? Blrlbrlhlrylrblr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 ...co ja tu robię? Niech będzie. Więc tak: Czy Orbitalne Działo Poduszkowe posiada też wersję przeznaczoną do używania przez piechotę w celu zwalczania ciężko opancerzonych pojazdów zbudowanych w oparciu o technologię kompozytowych pancerzy ceramitowych wzmacnianych warstwami stopów nanokrystalicznych? Blrlbrlhlrylrblr? OPC przebiło by ziemię na wylot. Gdyby nie wpadło na tęgą głowę Celestji Pbbrrrblrrblrplrrr? pbllrtfbllprblltyrry! Fluffle to ty takie słowa znasz? "f" po "t" Tyle miłości w jednym zdaniu?! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Szanowany panie puchaty i różowy, Zdaża ci się mówić coś innego niż pffff? Czy mogę znaleźć się na liście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 1. Kogo lubisz najbardziej? 2. Czemu mieszkasz w bibliotece Twi. 3. Jak to możliwe, że ty wniej mieszkasz, jak została spalona xD 4. Wpiszesz mnie na liste fanów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Fluffle! Pytania do ciebie. *gasp* 21.01.2016 at 21:11 WildyRock napisał: Szanowany panie puchaty i różowy, Zdaża ci się mówić coś innego niż pffff? Czy mogę znaleźć się na liście? Na potrzeby zapytajki Fluffle jest tłumaczona mocą chaosu, chociaż jej "pft"y mają sens po za tym sama wydaje różne dźwięki. "BZZZZZ" *dźwięk pękającej bańki* "Tututu" "Ta-da" mówi też po changejańsku "hi*cenzura*ss" niestey jej podmieńczy jest wyjątkowo cięty. No i jeszcze jej *gasp* czyli radosne zapowietrzenie się godzinę temu Amela321 napisał: 1. Kogo lubisz najbardziej? 2. Czemu mieszkasz w bibliotece Twi. 3. Jak to możliwe, że ty wniej mieszkasz, jak została spalona xD 4. Wpiszesz mnie na liste fanów? Fluffle lubi wszystkich, ale bez wątpienia najbardziej lubi Chrysalis. Tak tą Chrysalis. No dobrze Fluffle opowiadaj. 2, 3 A jednak chaośchaośnicy się przydają. Ekhem biblioteka spłonęła kiedy byłam z Chrysalis na wakacjach. Mieszkałam tam to prawda, teraz jednak mieszkam w swoim domku w ponyvill. Najbardziej różowe i włochate miejsce w Equestrii, a wewnątrz tego miejsce straszniejsze niż Changea - pokój Marksaline. Tak, wszyscy zostaną wpisani na listę, a gdy to nastąpi zostaniecie o tym powiadomieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się