Foley Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Hańba, że nikt do tej pory nie wspomniał o pierwszej części! To jest dopiero klasyk. Nawet w obecnych czasach, gdzie gry mają lepszą grafikę, grywalność i więcej broni, to miło jest sobie pograć w "jedynkę" W końcu z niej pochodzi mój nick- kto by nie lubił kapitana Foley'a... Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Krótko - Stalingrad. Wybiegasz, gość obok dostaje broń a tobie wręczają magazynek. To były emocje... Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Bieg na MG i czołgi bez broni był lepszy. Po drodze podnosisz Mosina i dopadasz do jakiejś osłony. Albo likwidacja całej ochrony tamy za pomocą Stena i Kar98k Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Gram do tej pory z dodatkiem UO przez LAN Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 To mój drugi ulubiony CoD. Pierwszy to "czwórka" Na multi można mnie spotkać pod nickiem Dash w barwach tęczy każda litera inna, 'D' jest niebieskie. Tak wiem, oryginalnie. Jak ktos chce pograc razem to niech pisze tutaj ip serwerów Link do komentarza
Nosacz Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ehh, epicka gra To jedna z niewielu gier, które mam na oryginalnej płycie (razem z dodatkiem UO). Muszę się z wami zgodzić - bitwa o Stalingard jest świetna. Cały czas gram w United Offensive przez internet - nazywam się Nosacz (na żółto napisane). Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 CoD 1 też nie był zły, lecz osobiście wole drugą część. Może i kampania Ruskich nie jest tak genialna jak tu, lecz kampania Amerykanów nadrabia to. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Grałem w CoD1 i powiem tak. Za czasów kiedy w to grałem, to siedziało się nad tym godzinami, ale teraz jakoś CoD1 mi tak nie przypada do gustu. Nie ze względów graficznych (bo gdyby to, to bym hejtował wszystkie CoDy i ubóstwiał BF3 ), ważniejsza jest dla mnie fabuła w grach i grywalność. Po prostu teraz jakoś nie przepadam za fabułą osadzoną II wojną światową, jeśli nie ma broni rodem z Sci-Fi (tak jak Nazi Zombies w World at War, czy najnowszy Wolfenstein). Link do komentarza
Foley Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 A ja właśnie jestem fanem II Wojny Światowej i dlatego przypadając mi do gustu gry typu CoD 1 czy Wolfenstein: Enemy Territory (CoD lepszy). Thompson czy Garand mają w sobie to "coś" Są o jakieś 20% fajniejsze od broni współczesnej Link do komentarza
Caduto Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Wow , widzę że ktoś się bawił w archeologa i odkopał klasyka ... rany pamiętam jak w to grałem , niejedną noc przesiedziałem przy tej gierce ... najbardziej emocjonująca była ta ucieczka z farmy tym samochodem ... albo wspomniany szturm na Stalingrad , potem pamiętam jak dzieciaki na osiedlu ganiały ze szatą na kijku i krzyczeli STALINGRAD WAAAHAHAHA !!!! Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Zainspirowany tematem kupiłem sobie CoD1 HD (aka Classics) na X360. Zbyt dawno grałem w jedynkę na PC by mówić o różnicach. Ale jedno nie uległo zmianie - grywalność. Dodajcie do tego możliwość wyłączenia celownika oraz autoaima (na konsoli! Powinni to dać jako wymaganie dla twórców gier). Miodzio! Link do komentarza
Recommended Posts