Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wrzasnęłam cicho ze strachu. Potknęłam się o coś i przewróciłam. Leżałam skulona, zasłaniając twarz kopytami, nie mając dość odwagi, by się podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Co o jest?! - usłyszałaś głos. - Bo ja wiem... Zabierzmy to stąd, może być niebezpieczne. - odezwał się drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Mimo strachu odsłoniłam oczy i spojrzałam na te stworzenia ze zdziwieniem. - Och... T-to wy... M-mówicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Co to, jakiś żart?! Ten zwierzak gada! - wrzasnął stwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Mimo strachu wstałam powoli. - P-przepraszam... Ja... N-nazywam się... Marina... Czy... Moglibyście mi p-powiedzieć... W którą stronę do... Canterlotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Canter-czego? - zapytał z niedowierzaniem stwór. - To jakieś laboratorium? - Skoro nas rozumiesz, to właź. - inny pokazał stojące stworzenie z "Police" na boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zbliżyłam się niepewnie do stworzenia. - A-ale... To jest... Umm... B-bezpieczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Po prostu właź. To tylko samochód, maszyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - No... D-dobrze... Weszłam niepewnie do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wnętrze wyglądało jak niewielki pokój. Przy ścianie stała spora klatka. - Właź - kazał jeden z tych dwunogich stworów i zamknął drzwi do "samochodu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Usiadłam pod ścianą, mimo strachu poczułam też oburzenie. - Nie, nie wejdę do żadnej klatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To ty jesteś dziwnym stworzeniem, które się pojawiło w Polsce znikąd. Właź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Wypraszam sobie. Nie jestem żadnym "dziwnym stworzeniem" tylko kucykiem. Jednorożcem, jeśli chodzi o ścisłość. I proszę mnie nie traktować jakbym była... Nie wiadomo czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Dziwne, dotąd jednorożce były tylko w bajkach. Właź grzecznie do klatki - powiedział, celując w ciebie patykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie! Nie zniżę się do podróżowania jak jakiś zwierzak. Jak tylko wrócę do domu, to powiem tacie jak mnie traktujecie, a on zna księżniczkę Celestię osobiście! To ostatnie nie było do końca prawdą, bo ojciec znał księżniczkę tylko z widzenia, ale to małe kłamstewko już kilka razy wyciągnęło mnie z kłopotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Celestia? Inny gadający, kolorowy kuc? Byśmy wiedzieli, że takie coś istnieje, skoro jest "taaaaaakie ważne" - powiedział stwór, a drugi po prostu cię podniósł i wsadził do klatki. Zatrzasnęły się za tobą metalowe drzwiczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Hej! Wypuśćcie mnie natychmiast! Nie życzę sobie takiego traktowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To ty tu jesteś dziwnym stworem, nie my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie jestem żadnym dziwnym stworem! Ostatni raz ostrzegam, wypuśćcie mnie, bo pożałujecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Taa, przecież ty mi nawet nie dorastasz do kolana. Boję się - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Chwyciłam go magią, uniosłam w górę i przycisnęłam do sufitu. - Nie masz się bać, masz mnie wypuścić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Won ode mnie! - wrzasnął i strzelił w podłogę jadącego samochodu. Rozległ się ogłuszający huk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Opuściłam go na podłogę z delikatnością pozostawiającą wiele do życzenia. - Wypuść mnie! Kolejny raz nie poproszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Zamknij się! - krzyknął i zakrył klatkę materiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Co za uparty stwór... Magią złapałam za drzwiczki klatki i usiłowałam je wyrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts