Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Zamek był za mocny. - Ej tam, cicho, bo cię uśpię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Puściłam drzwiczki i spróbowałam czegoś innego. Magią wytworzyłam dwie kopie samej siebie. - Dobrze. Ale zabierz chociaż tą szmatę... Duszno nam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Jakim nam? Zresztą, nieważne. Nie zabiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ale tutaj naprawdę jest duszno... Proszę, będziemy grzeczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Cisza! - wrzasnął jeden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Usiadłam zrezygnowana, mając za towarzystwo własne kopie i szepnęłam do siebie. - Na Celestię, te stwory są bardziej uparte niż osły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Po pewnym czasie samochód się zatrzymał, co poczułaś poprzez szarpniecie, a poprzez następne, że cię przenoszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Wciąż czekałam, moje kopie nie znikały. Przyłożyłam ucho do ścianki, próbując wychwycić jakiś dźwięk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dobra, dotrzemy i postawisz. Potem wypuścisz to dziwadło. Jak spróbuje uciec, to strzelaj. Z usypiającej. - słyszałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Czekałam, nie mogłam teraz i tak nic zrobić. Wciąż towarzyszyły mi dwie kopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Po chwili klatka została postawiona na ziemi, a zamek odblokowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Magią uniosłam lekko szmatę i posłałam na zewnątrz jedną z moich kopii. Miałam nadzieję, że nie dotkną jej zbyt szybko, bo wtedy zniknie... A chciałam się czegoś dowiedzieć zanim sama wyjdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Nic się kopii nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Zmusiłam kopię, żeby porozglądała się z miną wyrażającą zaciekawienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Dookoła były tylko metalowe ściany i siano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Zlikwidowałam w końcu obie kopie i sama wyszłam z klatki. - Halo, słyszy mnie ktoś? Głodna jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Odpowiedziało ci jedynie echo. Niedaleko leżało kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Zjadłam połowę jabłek, zostawiając sobie resztę na później. Potem położyłam się na podłodze i czekałam, ktoś w końcu musiał do mnie przyjść. Z nudów zaczęłam robić łańcuszek z siana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Łańcuszek był już długi, ale wciąż nikt nie przychodził. Światło wiszące pod sufitem zaczęło gasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Westchnęłam, magią podwiesiłam łańcuszek pod sufitem, po czym stworzyłam sobie kopię i zaczęłam narzekać jej na warunki panujące tutaj. Wiedziałam, że mówię sama do siebie, ale lepsze to, niż mówienie do powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 W jednej ścianie, tuż przy ziemi otworzyła się klapa i wjechały trzy rzeczy. Kosz z jabłkami, miska z wodą i zabawka-kość dla psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Kosz z jabłkami przeniosłam do poprzednich jabłek, napiłam się trochę wody, po czym stanęłam nad kością zastanawiając się po co mi ją dali. Po kilku chwilach, nie mogąc nic wymyślić, wróciłam do rozmowy ze swoją kopią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Zupełnie nic się nie działo, prócz tego, że światło zgasło i zapadły ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Co za dziwne stworzenia, chcą mnie wysłać do spania. Właściwie, nie jest to zły pomysł, szkoda tylko, że nie dali mi łóżka. Wzięłam szmatę z klatki, położyłem na kupce siana w rogu, zwinęłam się na tym posłaniu w kłębek i spróbowałam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Tego dnia jednak zdarzyło się tyle, że nie mogłaś zasnąć. Najbardziej przerażało to, że byłaś więźniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts