Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Po jakimś czasie leżenia wstałam. Zaczęłam okrążać pomieszczenie, oświetlając ściany magią i uważnie je obserwując. Szukałam jakiegoś sposobu na ucieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Wszystko było szczelne i wzmocnione, nie było nawet szpary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Magią chwyciłam klatkę w której mnie przyniesiono i zaczęłam tłuc nią o wszystkie ściany, wrzeszcząc. - Hej! Chcę stąd wyjść! Żądam widzenia z... Z kimś, kto tu rządzi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Po kilku chwilach klatka zmieniła się w kulę metalu. Nikt nie przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Po kilku chwilach dałam sobie spokój. Najchętniej hałasowałabym tak całą noc, ale musiałam oszczędzać siły. Odrzuciłam złom w kąt, po czym ponownie położyłam się na zaimprowizowanym posłaniu i mimo wszystko znów spróbowałam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Kiedy się obudziłaś, wciąż nikogo nie było, ale jabłka i woda były świeże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Wstałam, przeciągnęłam się, zjadłam lekkie śniadanie, po czym znów się położyłam. Wyglądało na to, że będę teraz nudzić się i... Bardziej się nudzić. Po kilku chwilach wpadłam na pomysł. Wytworzyłam cztery swoje kopie oraz kopię jednego jabłka. Niech sobie porzucają, przynajmniej będę miała co oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Usłyszałaś łomot od strony jednej ze ścian. Po chwili rozległy się głosy typu "Łapać ich!", "Zatrzymać te stwory!" czy "Zabierz go ode mnie!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Zlikwidowałam wszystkie kopie i cofnęłam się wystraszona do kąta. Nie miałam pojęcia co się dzieje, ale i tak jedyną opcją było czekanie. Nie miałam ani dokąd uciec, ani gdzie się schować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Nagle z jednej ściany wypadła płyta, która okazała się drzwiami. Za nią stał granatowy jednorożec z czarną grzywą, a za nim latała zielona pegazica. - Na co czekasz, chodź! - krzyknął do ciebie jednorożec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Po chwili wahania dołączyłam do nich. Nie wiedziałam o co chodzi, ale na pytania przyjdzie czas później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Zrobione, zawołaj resztę! - krzyknął jednorożec do pegazicy, która poleciała korytarzem. Twój wybawca pobiegł drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Przez chwilę obserwowałam pegazicę, po czym ruszyłam z jednorożcem. - Co tu się dzieje? Celestia was przysłała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Niby jak?! Nie mamy z nią kontaktu od kilku miesięcy! - krzyknął, idąc przez labirynt korytarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Zaraz... Miesięcy? Ja tu jestem od wczoraj. Możesz mi powiedzieć kim są te stworzenia? I czego ode mnie chciały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Najpierw obserwować zachowanie, potem sekcja. Uwaga! - krzyknął, kiedy za rogu wybiegł jeden z dwunogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Bez namysłu wytworzyłam kilka kopii siebie i mojego towarzysza. Liczyłam na to, że tamten wystraszy się, widząc armię kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Jednorożec bez słowa poraził go piorunem, pochodzącym z jego rogu. Następnie pobiegł dalej, zostawiajac nieruchomego stwora na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ruszyłam za jednorożcem, przeskakując leżące ciało i likwidując kopie. - Poczekaj... Dokąd w ogóle idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Na zewnątrz. Chyba, że ci się tu spodobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Emm... Nie... Ale wspominałeś coś o jakiejś reszcie... Nie czekamy na nich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Sami znają drogę - rzucił i biegł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Cały czas biegłam za nim. - Rozumiem... Ale może lepiej... porozmawiamy jak już się wydostaniemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra! - krzyknął, rażąc jednocześnie kolejnego stwora prądem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wciąż biegłam za nim, dawno tracąc orientację. Miałam nadzieję, że niedługo trafimy do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts