Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Po chwili wybiegliście na zewnątrz do jakiegoś innego samochodu. Po chwili wbiegło do niego jeszcze kilkanaście kucy. - Dobra, ruszaj! - krzyknął twój wybawca do innego stwora dwunogiego siedzącego na siedzeniu przed wami. Trzymał kółko przymocowane do samochodu. Po chwili ruszyli. (to taki wan) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Usiadłam gdzie było miejsce i czekałam. Miałam nadzieję, że w końcu wyjaśnią mi co się dzieje, gdzie jesteśmy i co to za stworzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra, chyba ich zgubiliśmy - rzucił stwór trzymający kółko. - Fiu, nareszcie. Jak się nazywasz? - zapytał jednorożec, który cię uwolnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zawahałam się. Spojrzałam najpierw na istotę za kółkiem, a potem na jednorożca. - Ja... Umm... Jestem Marina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra, ja jestem Bolt - przedstawił się jednorożec. - Ja jestem Eris - powiedziała czarna jednorożka z zielono-niebieską grzywą. - Hejka, jestem Ferno - powiedziała czerwona pegazica o grzywie koloru słońca. - My jesteśmy Blast i Kick! - krzyknęły dwa brązowe bliźniaki ziemskie z pomarańczowymi grzywami. - Ja jestem Dark - rzucił zielony pegaz z ciemnozieloną grzywą. - To moja kolej. Jestem Ventress. To moje przezwisko - powiedział stwór z przodu. Dopiero teraz zauważyłaś, że ma długą grzywę i głos klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Mój wzrok wędrował do każdego przedstawiającego się kucyka. Na tym dziwnym stworzeniu zatrzymał się dłużej. - Umm... Miło was poznać... Ale czy moglibyście mi wyjaśnić... Umm... Wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Pytanie, co chcesz wiedzieć? - zapytała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - No... Wszystko. Co to za miejsce, kim są te stworzenia, skąd wiedzieliście, że tam jestem, czego oni ode mnie chcieli, dokąd teraz zmierzamy... I jak ja się tu właściwie znalazłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - To miejsce to planeta Ziemia. Te stworzenia to ludzie, istoty zamieszkujące Ziemię. Eris wyczuła kolejnego jednorożca niedaleko naszej kwatery. Chcieli cię zbadać, czym jesteś. Jedziemy do kwatery, naszej tzw. Tajnej Bazy. Nazwę wymyślili bliźniacy - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Umm... No dobrze... Ale wciąż nie wiem jak się tu dostałam. Byłam u siebie, a potem... Obudziłam się w lesie. Wiecie coś więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie, ale wszyscy tak się tu znaleźli. Oprócz Ventress - powiedział Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Rozumiem... Tylko... Co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Czekamy na jakikolwiek znak z Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - A do tego czasu będziemy... Ukrywać się? Jak przestępcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Raczej jak poszukiwani za niewinność - rzuciła Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - I naprawdę nie możemy skontaktować się z Equestrią? Może... Ludzie mogliby nam pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tamtych 'pomoc' już widziałaś. Jedyny człowiek, jaki nam dotąd pomógł to Ventress - powiedziała Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ale... Jeśli pójdziemy do... Umm... Władcy ludzi i z nim... Porozmawiamy... Może nas wysłucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ziemia jest o niebo większa od Equestrii. Tu mają kilkuset władców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wskazałam kopytkiem na Ventress. - A jak ją poznaliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Można powiedzieć, że znalazłam Bolta, Eris i Darka na ulicy - powiedziała Ventress. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Aha... I postanowiłaś... Pomóc im? Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Jestem pegasis. Czyli człowiek, który lubi kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Aha... A... Jest was więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie wiem, ale raczej tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts