Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 1. Imię: arceus 2. Rodzaj kucyka:pegaz 3. Płeć:ogier 4. Wiek:20 5. Zawód: eee... wynika z historii. 6. Wygląd:biała sierść jasno szary ogon i grzywa czarny płaszcz zawsze z brązową torbą. 7. Charakter: potrafi wiele znieść ale czasem zło w czystej postaci zawsze stara się pomóc i zawsze się w coś pakuje lubi zabawy i spokojne leniuchowanie pod drzewem tak samo jak czynny udział w akcji. 8. Historia: Jego ojcem był strażnik królewski a matką nauczycielka magij. miał normalne udane dzieciństwo ale później uznał że "dobro nie jest dla mnie" uciekł z domu i słuch o nim zaginą. Jednak nigdy nie opuścił Equestrii spiskował razem z innymi czarnymi charakterami szybko zdobywając wśród nich sławe "niezawodnego mordercy" pewnego dnia dostał zlecenie miał zabić swojego ojca jako jednego z najlepszych strażników. Tego samego dnia dowiedział się że ma młodszego brata (co początkowo nie zrobiło na nim wrażenia). wieczorem zobaczył "cel" ale nie sam... mimo to zaatakował krótka walka, prawie wykonał zadanie gdy nagle ten mały jednorożec podszedł do niego i zapytał ze łzami w oczach "dlaciego pan to robi?". "Morderca" uciekł i wtedy zdał sobie sprawę z tego jaki jest naprawdę zaczął życie odnowa naprawiając swoje błędy z przeszłości. wiele widział, wiele przeżył i wiele jeszcze przed nim. 9.przyjaciel: imie aion on w przeciwieństwie do mnie jest jednorożcem. ma ok 19 lat. Niektórym może się wydawać że to zwykły nieudacznik ale ten kto go pozna wie że on jest wyjątkowy (Chrysalis już go poznała). lubi imprezy i naukę prawie tak samo zawsze się w coś pakuje (hmmm... skąd ja to znam) i zawsze pozostaje wierny danemu słowu. Poznaliśmy się kiedyś w czasie nauki później czasem widywałem go w mieście. jego historii nie znam, wiem że w Changei znalazł się po naszej kłótni rozeszliśmy się na skraju lasu, nagle usłyszałem pomocy!!! gdy dobiegłem było za późno wydziałem tylko ogon ostatniego podmieńca i to mi wystarczyło. (trochę mi nie w smak z tym, że opisałeś porwanie :/ czyli jak on ma na imię? interpunkcja i wielkie litery) Arceus obudził się z koszmaru. Był tam jego przyjaciel, który go atakował. Na koniec zmienił się w Podmieńca. Syknął i uciekł. Był środek nocy. Pegazowi zaburczało w brzuchu. (pierwszą czy trzecią osobą?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 (sorki trzecią imie przyjaciela: Aion) wstałem i poszedłem do spiżarni cały czas dręcząc się pytaniem "co zjem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 ( trzecią, czyli "Arceus wstał z łóżka", a pierwszą "Wstałem z łóżka". Ile ty masz lat? Duże litery, interpunkcja) W niewielkiej spiżarni było kilka jabłek, kosz z marchewkami i półka z ciastami. Niedaleko dojrzewały sery, więc zapach raczej nie był przyjemny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 (ok, nadal trzecią, nie jedna wiosna minęła) Wybrałem jabłko i poszedłem się przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 gdybyś pisał trzecią, to byś pisał "Wstał z łóżka, pogalopował do spiżarni...". Ty piszesz pierwszą. Powtórka z języka polskiego. Na zewnątrz nic wielkiego się nie działo. Kilka kucyków wpadło w błoto, powstałe dzięki całonocnej ulewie. Zresztą wciąż widać było na niebie ciemne chmury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Ja myślałem że jak ty masz pisać ups. Ja pisze pierwszą Nie wiem dlaczego, poszedłem w miejsce gdzie ostatni raz widziałem przyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Było już tam kilkunastu strażników. Szukali poszlak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Postanowiłem im "pomóc" myśląc o kucach które widziałem. -Witam Panowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Czego? - zapytał jednorożec, świecąc rogiem na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 pytanie techniczne: w sesji panuje jaka pora roku? -Pomóc wam? Nie, nie wątpię w to że dacie sobie rade, ale drobna pomoc zawsze się przyda. *myślę: drobne kłamstewko na dobry początek dnia* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Spier***** stąd - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 -Nie to nie, ale to się samo nie wypije. *myślę: Kiedy indzie go zabije, Celesta chyba nie obrazi się za kolejnego strażnika.* zawróciłem w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Strażnicy wciąż przeszukiwali miejsce zbrodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Wróciłem do domu i położyłem się spać. Cały czas wymyślając nowe sposoby unicestwienia "miłego strażnika". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Po kilku chwilach zorientowałeś się, że jest ranek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 -Ech... no to se pospałem. Wstałem, spakowałem do torby kilka przydatnych drobiazgów: kilka noży, mapę, kilka jabłek, szczelnie owinięty folią ser (ulubiony Aiona) wziąłem też "ukochany" nóż. Zjadłem pierwsze ciasto jakie mi wpadło w ręce i napisałem liścik: Do tego kto się nawinie Poszedłem na wyprawę w celu odbicia przyjaciela. Jeśli to czytasz to albo masz fantastyczne wyczucie czasu, albo zapewne nie żyję. Tak czy siak odczekaj kilka dni i przekaż to komuś. P.S. pamiętaj, jeśli wrócę i zobaczę że coś "zniknęło"... może być nieciekawie. Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Karteczka wylądowała na stole, a ty byłeś gotów do drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wyszedłem mając wrażenie że o czymś zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Zapomniałeś, że nawet nie wiesz, gdzie leży Changea, a twoja mapa ukazywała jedynie Equestrię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 *myślę: W zasadzie co ja wiem o podmieńcach? Wypadało by coś o nich wiedzieć.* Poszedłem do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 (przypomnij mi, w jakim się to dzieje mieście?) W bibliotece nie było nawet mapy Changei, tylko kilka wiadomości, o tym, że Podmieńce żywią się miłością, że mieszkają w Changei i przewodzi nimi Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (Dalekie przedmieścia Canterlotu. Pytanie na temat działu "sombora kontra my" można dojść?) -Hmmm... Chrysalis, może Celestia wie coś więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 (jasne, tylko musisz dać wstęp, jak się tam znalazłeś i po której jesteś stronie) Celestia powinna jak zawsze być w zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 doszedłem do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 (sorry, ale to MG decyduje kogo spotykasz, czy doszedłeś, czy coś się stało) Jeden ze strażników-pegazów przy drzwiach spojrzał na ciebie. - Ktoś ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts