Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (sorki zaraz poprawie) -Musze porozmawiać z księżniczką Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Strażnik nie dawał za wygraną. - Ktoś ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Zwykły mieszkaniec Canterlotu imieniem Arceus. -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Powód wizyty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -rozmowa przed wyprawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Do tego nie potrzebujesz Celestii. Możesz sobie pogadać z kolegami. Spływaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Koledzy mi nic o Chrysalis nie powiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie powiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 znowu na temat wojny: komputer i sowieci po których stronach walczą? -No właśnie a taka mądra królowa, jaką jest Celestia, na pewno coś o niej wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Może wie, może nie wie, ale ty się stąd zmywaj. (komputer po Chrys, Sowieci po Sowietów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 eee... -O rzesz kur***! No coś by mogło kogoś trafić! Jeszcze jedno słowo... ,a zresztą.-spojrzałem w niebo.-O patrz samolot! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Ani się obejrzałeś, a leżałeś pyszczkiem na ziemi jakieś 100 m od zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 *myślę: Koledzy może jednak coś wiedzą.* Poszedłem do znajomego baru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Po chwili byłeś w niewielkiej knajpce Jak zawsze, stawiano tam na wyścigi psów. Kilku się lało po pyskach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Poszedłem w stronę stolika w cieniu przy którym lubiłem przesiadywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Był wolny, nikt nie kręcił się obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Trochę się nudziłem, rozejrzałem się w poszukiwaniu znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 W pobliżu nie było żadnej znajomej twarzy, nawet bijących się nie rozpoznałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 W dalszym ciągu było dość nudno, zacząłem bawić się nożem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Podeszła do ciebie zielona klacz jednorożec. - Coś podać? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Potrzebuje informacji na temat-*szeptem*-podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - To po co przyszedłeś do karczmy? Z takimi sprawami to do biblioteki - powiedziała i odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 *Rzuciłem w jej kierunku nożem* -Następnym razem trafie. W bibliotece nic nie ma, do Celestii iść nie chce, a do samej Chrysalis bez choćby lichej mapy nie trafie. A ktoś tutaj musi coś o nich i o niej wiedzieć wiedzieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - W_on z tego budynku, albo zawołam strażników! - krzykneła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Ich?-wskazałem dwóch śpiących strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts