Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 (nie mówiłam, ze tacy są -_-) - Z zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Po prostu powiedz kto, no z wyjątkiem Celestii, może coś wiedzieć o podmieńcach, a później sobie pójdę jak tak ci zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - W bibliotece są książki o Podmieńcach, więc sio stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tak są, cytat: żywią się miłością, mieszkają w Changei, rządzi nimi Chrysalis. Poza tym w żadnej książce niema żadnych pewnych informacji, a mi i tak wystarczy tylko mapa tej całej Changei. I nie, w sklepie tej mapy pewnie mieć nie będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tu też jej nie znajdziesz, więc wynocha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Czyżby? Ty coś wiesz, może mały zakładzik na wyścigach psów. Jeśli wygra ten na którego postawie powiesz mi co wiesz, a jeśli nie wyniosę się stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie ma mowy. Wynocha. Ja nie uznaję hazardu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Trudno.-wziąłem wbity w ścianę nóż i wyszedłem. Myślę: "pracować w takim miejscu i nie uznawać hazardu. Dlaczego jej nie wierzę..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Klacz ruchem rogu naprawiła pęknięcie w ścianie. Robiło się coraz później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Poszedłem w jakieś zaciszne miejsce usiadłem na ławce i wyjąłem jabłko, przy okazji natknąłem się na ser. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 (skąd wiesz, że się natknąłeś) Po ulicach chodziło coraz mniej kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 przykład z życia: szkoła wyciągasz powiedzmy matematykę, a widzisz też polski i kilka innych przedmiotów. "Tak spokojnie, można pomyśleć, ciekawe czy tamci strażnicy nadal szukają poszlak, jeszcze bardziej ciekawi mnie jednak pracowniczka baru, ona musi coś wiedzieć, ale nie chce mówić. Jak do niej dotrzeć." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 (tylko, że MG ustala, czy coś znajdziesz) Kucyków już nie było. Zapaliły się lampy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 (Ech... ok) "Szkoda czasu, czy coś o nich wiem czy nie przyjaciel mnie potrzebuje, trzeba działać..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Zapadła już noc, a Luna wzniosła księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Postanowiłem wrócić do domu odpocząć trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Twój dom był jak zawsze cichy i pusty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Położyłem się do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Przed oczami migały ci obrazy Aiona i Podmieńców. Każda próba snu dawała koszmar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Muszę coś wysadzić i napić się herbaty, bo kolejna noc przepadnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Znalazłeś w szafce trzy rodzaje herbaty: jaśminowa, lawendowa i miętowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Ene due rike... a zresztą!-wziąłem mięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Jedno spojrzenie do wnętrza wystarczyło, by się zorientować, że mięta się skończyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -AAA! C4, C4, C4! Jaśminowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po chwili po kuchni rozniósł się piękny zapach jaśminu. Herbata się zaparzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts