inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Zostań tu. - Powiedziałam i weszłam do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Weszłaś do środka, widziałaś przy tronie wszystkie cztery księżniczki, rozmawiały o podmieńcach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Witam. - Powiedziałam i ukłoniłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wszystkie spojrzały, Candace była zdziwiona twoją obecnością. - Galaktyko? Co ty tutaj robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Przyszłam po zaklęcie zapominania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - A po co ci takie zaklęcie jeśli można spytać - spytała się Candace. Luna dziwnie spojrzała na drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Chciałam zapomnieć o spotkaniu z wrogiem. Mamy wtedy walczyć. - Powiedziałam patrząc podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Sama nie wiem. Taka decyzje należy do Celesti - odpowiedziała. Zauważyłaś że Luna zniknęła, a wcześniejszy podejrzliwy wzrok na drzwi, może oznaczać tylko jedno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie! Stop! - Krzyknęłam i wybiegłam za drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kiedy wybiegłaś za drzwi, widziałaś wystraszonego Silvera otoczonego przez strażników, Luna przypatrywała się temu beznamiętnie. - Powiedzcie straży że udało się nam ująć zamachowca, ale niech będą ciągle czujni. A co do więźnia, to do lochu - powiedziała Luna, na widok wynoszącego SilverStara do lochu. Po chwili za ciebie przyszły pozostałe księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie możesz! - Krzyknęłam i rzuciłam się na Lunę. Mój róg świeciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Uwięziła cię w magicznej Aurze, która uniemożliwia ci ruch. - Czemu bronisz podmieńca? One omal nie pogrążyły Equestri w chaosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - On nie jest zły! Jest dobry! Ja go kocham! - Krzyknęłam zacięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Luna otworzyła usta ze zdziwienia. - Ty... Kochasz podmieńca? Jak? - spytała się Pani nocy. - Galaktyko... wytłumacz nam to - spytała się Candace podchodząc do ciebie. Zauważyłaś że nawet strażnicy domagali się odpowiedzi, i zebrane księżniczki też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ja go znalazłam. Potrzebowałam tego zaklęcie, żeby o wszystkim zapomniec. - Odparłam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - ... Z... zapomnieć o mnie - odpowiedział zrozpaczony Silver przed wejściem do lochu. Już go nie widziałaś ani nie słyszałaś. - Dajemy ci słowo że już o nim nie usłyszysz - powiedziała Luna z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Rozzłościłam się. - Zamilcz! - Krzyknęłam do Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 < > Wszyscy się cofnęli widząc wściekłą Lunę. - C... Coś ty do mnie powiedziała! - krzyknęła swym królewskim głosem że omal nie straciłaś słuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 < Jej ale jestem zła :o> - To co słyszałaś! - Krzyknęłam nie słysząc własnych myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 < Widzę > Luna zaczęła iść w twoją stronę, strażnicy zaczęli się gwałtownie cofać, a niekiedy uciekać. Widać że Lunie pękła żyłka. - Jeśli masz coś do powiedzenia do mi to powiedz od razu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 < Żyłka jej pękła huehue> - Masz go wypóścić! - Krzyknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 < Nie zadziera się z Luną > Ona się tylko uśmiechnęła i... === ... Zamknęła w lochu. W najdalej umieszczonej celi widziałaś Silvera, siedział tam załamany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 < E tam pierdu pierdu> - Silver! - Krzyknęłam do ukochanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 On nic nie słyszał... za to strażnik tak. - TY! Nie gada się z skazanymi na śmierć - powiedział po czym odszedł powrotem tam gdzie siedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Tak jak strażnik z więzniem! - Rzuciłam cytat wyczytany z księgi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts