KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - MÓWIĘ CICHO! - odpowiedział ci na wychodne. Widziałaś niedaleko kartkę na której było napisane "Dni Egzekucji". Widniało tam też imię twojego ukochanego, a data wykonania wyroku... była jutro rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Przerażona patrzyłam na kartkę. - O ja nieszczęsna potrzebuję wody! - Krzyknęłam udając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Po chwili przyszedł strażnik, z tacą na której znajdowała się szklanka z wodą. Do pasa miał przyczepione kółko z kluczami, akurat może nie zauważyć jak będą lewitować se swobodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wykorzystałam okazję. - A co to? Za brudna! - Krzyknęłam i sięgnęłam po klucze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - A CO TY? SZLACHCIC? BIERZ NIE GADAJ! - powiedział. Miałaś już kluczę, tam gdzie strażnik na pewno nie spojrzy. On położył tacę przed celą, byś mogła dosięgnąć i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Silver. - Powiedziałam otwierając swoją celę. - Proszę. - Otworzyłam celę Silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Ratuj się - usłyszałaś jego słowa. - Ja już jestem spalony... Nigdzie nie znajdę schronienia, a ty przeciwnie. Wydano na mnie wyrok... choć to Scath miał zaatakować Celestie... Uratuj ją i zapomnij o mnie jak planowałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Nie o to chodziło. O silver. Jeśli się nie ruszysz, zginiemy obaj. - Powiedziałam i zrobiłam minę " do fochania". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Słyszałem jak chciałaś zaklęcie by zapomnieć o mnie... Aż tak ci przeszkadza to że jestem podmieńcem z przymusu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Chodziło mi o to, żebyś ty zapomniał o byciu podmieńcem. Nikt by cię w tedy nie zamknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Zadziałało by gdyby nie fakt iż wiedzą jak ja wyglądam. Teraz zostało mi już czekać na śmierć... bo do tego się nadaję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - A więc ja mam cierpieć? - Spytałam a do oczu napłynęły mi łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Wstał, obrócił się do ciebie i cię przytulił. - Oczywiście że nie... użyj tego zaklęcia tylko na sobie, ja się nie obrażę kochana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Ale musisz uciec z tąd ze mna. - Krzyknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Kochana... jak uciekniesz ze mną, to nie będziesz miała życia. Chcę byś dożyła starości - powiedział. - Ja też pragnę byś z nią uciekł - powiedział ktoś za wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Spojrzałam w tamtą stronę. - Ktoś ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Widziałaś tam Księżniczkę Candace. - Zauważyłam twoją miłość do niego. Ona jest prawdziwa, tak samo jak jego miłość do ciebie. Jak sama widzisz, on jest gotów oddać życie, byś ty mogła żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - On zawsze mnie kochał, a ja go. Nie wyjdę bez niego. - Powiedziałam kłaniając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Wiem. Dlatego przyszłam wam pomóc, choć wbrew słowom Luny. Jeśli Silver mówi prawdę, to zamachowiec nie został jeszcze złapany... czyli zagrożenie jeszcze istnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - O co chodzi z tym nie bez pieczesńtwem? - Spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Jeden z podmieńców przedostał się do Straży, i ma na wyciągnięcie kopyta życię Celesti... musimy go powstrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Zaraz się zrobi. Spróbuję użyć czaru znajdującego. - Powiedziałam i zaczęłam czarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Po kilku minutach szukania, dowiedziałaś się że to... przyboczny Celesti, niejaki BlueSky. Ma koło niej stać na egzekucji Silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Znalazłam. Złapcie blueskya! - Krzyknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - BLUE SKY?! - krzyknęła głośno Candace. Podszedł do ciebie znajomy ci strażnik, z wściekłą miną. - CZEGO SIĘ DRZ... Księżniczka Candace? Jak ty tutaj weszłaś? - spytał się zdziwiony BlueSky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts