inka2001 Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - To ty! - Krzyknęłam i wyczarowałam jakiś sznurek, a następnie związałam nim Blueskya. - I co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Musimy sprawdzić czy on rzeczywiście jest podmieńcem - powiedziała, a następnie podeszła do BlueSky'a. On zaczął się szamotać, ale widząc że to nie ma sensu przestał. Candace położyła jego róg na jego rogu, by po chwili Blue zmienił się w Podmieńca. - Strzał w dziesiątkę - powiedziała Candace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - I co z nim teraz zrobimy? - Spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) - Wsadzimy go do celi, i poczeka na wystawienie wyroku. A co do twojego chłopaka, to mam coś dla ciebie - powiedziała po czym wyciągnęła z grzywy zwój. - Musiałam go przemycić z biblioteki zamkowej by Luna się nie dowiedziała. To zaklęcie sprawi że Silver będzie spowrotem kucykiem. Edytowano Kwiecień 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Dziękuję. - Powiedziałam i przytuliłam się do Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Odwzajemniła uścisk. - Tylko jest jeden szczegół. To zaklęcie zmiany kształtu, jedno źle wymówione słowo może doprowadzić do tego, że twój ukochany może się zmienić w klacz - powiedziała. - CO?! Kochanie, błagam. Nie pomyl się - powiedział Silver z strachem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Nie pomylę. - Powiedziałam również bojąc się o silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Candace podała ci zwój. - Zmień go w normalnego kucyka, i dostaniecie moje błogosławieństwo. Luna nie powinna się was uczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Zaczęłam więc czarować. Nie chciałam, aby zabili silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 (edytowany) Z twojego rogu wystrzelił promień który spętał Silvera, on zmienił się w podmieńca. Zaczął się unosić, widziałaś jak jego dziury w kopytach zostały wypełnione, jego oczy zmieniły się na jego naturalne. Już po chwili padł na ziemie jako kucyk. - Teraz tylko czekać aż się obudzi. Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 - Udało się? - Powiedziałam z nie dowierzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 - Tak, Galaktyko. Udało się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 - Nie mogę w to uwieżyć. - Powiedziałam i podskoczyłam z radości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Więc co teraz planujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 - Wezmę z nim ślub. - Powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Mogę wam udostępnić sale balową w zamku, jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Dziękuję księżniczko! - Powiedziałam z uśmiechem. Tak bardzo się ucieszyłam. Było jednak tyle przygotowań, że nie wiedziałam jak się z tym wszystkim wyrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - A czy on - wskazała kopytkiem na silvera - wie o waszym ślubie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Chyba nie. - Powiedziałam ucieszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - To najpierw muszą być zaręczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Mi tam wszystko jedno. Byle by być z nim. - Powiedziałam i zaczęłam czekać aż silver się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Po chwili zaczą się wybudzać. - Gdzie ja jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - W Lochach. - Powiedziałam i przytuliłam się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Za co? Za to ciastko z kuchni? Nie wiedziałem że ono jest pod ochroną - powiedział. Candace połorzyła kopyto na twarzy. - Zaraz powino mu przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Jejku. Oby. - Powiedziałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts