inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Siedziałam na nim i patrzyłam mu w oczy. Ciekawiło mnie co myślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Co będziesz robić, jak już mnie odczarujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Odczaruje? Od czego? - Odparłam zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Od klątwy podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - No tak. Nie miniemy rzeczywistości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Bo ja nie wiem gdzie się podzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Możesz zostać u mnie. - Powiedziałam patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Jesteś tego pewna? To zamek Candace i to ona musi wyrazić zgode jeśli chodzi o takie sprawy - powiedział. W jego oczach widziałaś, że nie mógł uwierzyć w twoje słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Muszę bronić twoich praw za wszelką cenę. - Odparłam, a w moich oczach było widać strach , ale również zaciętość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - W takim razie, z chęcią zamieszkam u ciebie - powiedział. Nagle poczułaś jak kropla wody spada na twój nos, by po chwili pojawiło się ich więcej. - O cho, zaczyna padać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - To nic. - Powiedziałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Może wejdziemy do środka? Nie chciałbym żebyś się przeziębiła - powiedział z troską w głosie. Wtedy koło was przeszła para kucyków schowana pod parasolem, kiedy klacz was zobaczyła, powiedziała do ogiera. - Patrz jaka ładna para. Nie obchodzi ich deszcz, byle być razem - co ogier odpowiedział to nie usłyszałaś, bu już zniknęli w budynku. - Czy oni nazwali nas...? - spytał się zdezorientowany Silver. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Chyba tak. - Odparłam i wtuliłam się w silvera leżąc w deszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiesz czuję takie dziwne ciepło w sercu - powiedział Silver. Zaczęłaś czuć jak Silverowi chodzi niepewnie kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Jakie? - Spytałam niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Czuje że koło mnie jest ktoś, którego chyba zacząłem obdarzać większą sympatią. Galaktyko, nie obraź się ale chyba się w tobie zakochałem - powiedział niepewnie. Jego kopyto zaczęło się trząść, zapewne z obecnej sytuacji, lub dlatego że troszkę zimno się zrobiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - A wiesz, muszę powiedzieć, że ja w tobie też. - powiedziałam i pocałowałam go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Kopyto mu się przestało trząść. Nie opierał się, objął cię starając się nie przerywać pocałunku. Poczułaś jak by czas stanął, przestałaś czuć deszcz. Byłaś jedynie ty i Silver. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Także się do niego przytuliłam i nic nie słyszałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Tą chwilę przerwał odgłos pociągu, tego na który czekacie. - Zawsze coś musi przeszkodzić - powiedział odrywając usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wstałam i zaczęłam iść w kierunku pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Wsiedliście do pociągu, a Silver usiadł w pustym przedziale. Popatrzał się na ciebie. - Choć usiąść - powiedział miłym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Weszłam do przedziału. Usiadłam mu na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Usiadłaś mu na kolanach, a on uśmiechnął się. - I pomyśleć że rano się jeszcze nie znaliśmy, a teraz... jesteśmy razem. Dojedziemy nazajutrz, więc mamy dla siebie trochę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Tak, bardzo dużo. Nie sądziłam, że będziemy razem. - Powiedziałam i uśmiechnęłam się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts