KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ja też się tego nie spodziewałem. Kiedy się obudziłem w twoim łóżku, byłem przerażony, nie wiedziałem gdzie jestem. Ale stałaś tam ty, i już wiedziałem że nic mi się nie stanie. Jestem szczęśliwy że się spotkaliśmy tak, a nie w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ja też jestem szczęśliwa. Może nie jestem ideałem, ale sądzę, że ty nim jesteś. - Powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Mylisz się, jesteś idealna. Nigdy cię nie opuszczę, możesz być tego pewna, zostanę przy tobie to końca mego życia - powiedział. Widziałaś strach w jego oczach, nie pewność do przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ja też z tobą! Chcę żebyś wiedział, że cię kocham i że cię nie opuszczę. - Powiedziałam patrząc mu głęboko w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 On tylko się uśmiechnął, po chwili pogłaskał cię po grzywie. - Prześpij się. Podróż trochę potrwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dziękuję ci za troskę. - Powiedziałam i ułożyłam się do snu. Po chwili zasnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zasnęłaś, miałaś miły sen o tym jak ty i Silver biegacie po łące, nagle się przewracasz na miękką trawę. Silver podbiega do ciebie i patrzy zalotnym wzrokiem, opuszcza głowę by cię pocałować gdy nagle otwiera szeroko usta i wydaje dźwięk typowy co na peronach... === Obudziłaś się, pociąg dojechał do Canterlotu. Silver też się obudził. - Chyba dojechaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - C-co się stało? - Spytałam otrząsając się ze snu. - Dojechaliśmy? - Spytałam po rozbudzeniu się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Na to wygląda, kochana - powiedział. - STACJA CANTERLOT-CENTRUM - usłyszałaś głos na zewnątrz. - Teraz jestem pewny że dojechaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wstałam i rozglądałam się po pociągu. - Idziesz? - Spytałam Silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Jasne kochanie - powiedział po czym wstał i podszedł do ciebie. - Wiesz gdzie jest zamek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Oczywiście że wiem. - Odparłam i zaśmiałam się. - Chodz. - Powiedziałam i ruszyłam w kierunku zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruszył zaraz za tobą, i wyszliście ze pociągu. Kierowaliście się do pałacu. === Po kilkunastu minutowym spacerze, doszłaś do bramy zamku. Brama była pilnowana przez czterech Gwardzistów. - Dobra... Jak możemy się tam dostać? Bo straż chyba nas nie przepuści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Pokaże ci coś. - Powiedziałam i śmiało podeszłam do jednego z nich. - Prosimy o przejście. - odparłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - W jakiej sprawie? - odpowiedział beznamiętnie gwardzista. Wyglądał na to że cię i Silvera nie puszczą bez konkretnego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Muszę spytać o coś księżniczkę. - Odparłam kręcąc oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Którą? - odpowiedział drugi. I ciągle nie chcą przepuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - O rany! No którą? Celestię! - Odparłam już naprawdę rozwścieczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Akurat jest czas audiencji więc możesz wejść - powiedział strażnik. Podszedł do ciebie Silver. - To idziemy? - spytał się SilverStar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie. - Zrobiłam maślane oczy. - Jak można nie wpuścić pięknej uczennicy księżniczki? - Powiedziałam i uderzyłam strażnika ogonem w nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Bo mamy takie rozkazy? Rzekomo wśród kucyków które zgłaszają się na audiencje do Księżniczki znajduje się podmieniec. Trzeba uważać - odpowiedział ci strażnik. - Lepiej niech pani wchodzi, bo się rozmyślimy - dodał drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Silver! - Zawołałam mojego ukochanego i weszłam do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 On poszedł za tobą. Przeszliście przez dziedziniec i stanęliście koło drzwi. - To co teraz? Bo Celesti nie poprosimy o zaklęcie, bo nie wiem czy by nam dała, bo wiesz czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Mi na pewno ufa. - Powiedziałam i uśmiechnęłam się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - A jak się dowie że jestem Podmieńcem? Nie chce tysiąca lat spędzić na księżycu bez ciebie. Za bardzo bym tęsknił - powiedział z zalotnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts