VileRaven Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Odświeżona karta postaci mojej OCki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 świetny ten futrzak *u* jak długo go rysowałaś? Łatwiejsze czy trudniejsze od kucy? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Haha! xD Deviantart->Facebook->MLPPolska! Wszędzie tylko ten wilczur. Jest miły i w ogóle, ale sądzę, że miałaś przed nim parę (naście) ładniejszych farbkowych pracy. Nie wiem czemu przypomina mi Renard'a z LapFox. W sumie mogłabyś go nabazgrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 świetny ten futrzak *u* jak długo go rysowałaś? Łatwiejsze czy trudniejsze od kucy? c: Dziękuję! c: Jakąś godzinę i pół. Troszke sie bawiłam pedzlami. ;^; Huh... cięzko powiedziec ;-; Sama nie wiem.Haha! xD Deviantart->Facebook->MLPPolska! Wszędzie tylko ten wilczur. Jest miły i w ogóle, ale sądzę, że miałaś przed nim parę (naście) ładniejszych farbkowych pracy. Nie wiem czemu przypomina mi Renard'a z LapFox. W sumie mogłabyś go nabazgrać Hehe xD no tak. Widze ze jestes na bieżąco na kazdej stronie. No tak... farbkowe prace zawsze lepsze od digitali. Ale no. Czasu nie ma na babranie sie w farbie. Niedlugo swieta, a co za tym idzie? Duzo wolnego czasu. Pewnie pojawią się jakies malunki : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Nowy OC I smoczek Simon. :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Duuuużo szkiców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) Kolejną OC sobie stworzyłam : D Edytowano Grudzień 21, 2014 przez VileRaven 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Twoje rysunki mnie przerażają :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 A mnie nie, są cuene i bardzo zazdroszczę talentu Ps. Masz Hiro w sygnaturze ;3; mój monsz taki suawny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) A mnie nie, są cuene i bardzo zazdroszczę talentu Ps. Masz Hiro w sygnaturze ;3; mój monsz taki suawny Dziękuję ♥ Taaak! Hiiro jest super uroczy Wielbię go. 2 razy w kinie byłam na tej genialnej bajce : D A ja mam pytanie ile średnio Ci zajmuje zrobienie takiego kuczyka? Zależy. Od 1 do 8 godzin. c: Edytowano Grudzień 21, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Dziękuję ♥ Taaak! Hiiro jest super uroczy Wielbię go. 2 razy w kinie byłam na tej genialnej bajce : D poszła bym drugi gdybym miała kino blisko :T a że nie mam to muszę się nacieszyć tylko jednym razem. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Jeden wielki przypadek. Nie miałam tego w planach. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Kolejna porcja rysunków : P Troszkę ludzi: Trochę adoptów: I moja Vassu ;u; Edytowano Styczeń 9, 2015 przez VileRaven 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Uuu! Czy to... to Danny Phantom? Czy jak to się tam pisało? ;3 Jakieś takie skojarzenie... Ta kreskówka była tak wspaniała . Przypomniały mi się czasy dzieciństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Tak to ten sam Danny z mojego dzieciństwa, może aż taka młoda nie byłam. Jak zwykle dobry Art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Uuu! Czy to... to Danny Phantom? Czy jak to się tam pisało? ;3 Jakieś takie skojarzenie... Ta kreskówka była tak wspaniała . Przypomniały mi się czasy dzieciństwa Tak to ten sam Danny z mojego dzieciństwa, może aż taka młoda nie byłam. Jak zwykle dobry Art. Tak! Dokładnie! : D W takim razie obie miałyście wspaniałe dzieciństwo. Ja niestety nigdy nie miałam żadnych kanałów z kreskówkami... toi teraz nadrabiam :') Danny Phantom to zdecydowanie moja ulubiona kreskówka ♥ _______________________________________________________ Nowy arcik Edytowano Styczeń 30, 2015 przez VileRaven 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Redraw mojej starszej pracy c: Kiedyś nawet wstawiałam ją do tego tematu. Edytowano Luty 7, 2015 przez VileRaven 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się