Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 powiem ci coś w tajemnicy ... tylko nikomu nie mów a co do obrazka to ... spoko xD mogę coś zrobić : D marzę .... by .... obalić SZATANA ! to by było takie fajne zająć jego miejsce zawierać pakty ze śmiertelnikami i zabierać ich dusze po czym skazywać zUe dusze na wiecznie trwające męki ! dobrze ... a teraz ciii to taka tajemnica nikt nie może się dowiedzieć bo inaczej mój plan legnie w gruzach Niestety tajemnica wyszła na jaw. grzeszniku. Ja Cię błogosławię +! A prace masz świetne! i Cię watcham na dA^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Ten styl! Nie jest taki milusi i wesoły jak większość prac z mlp. Czuć ten mrok w pracach! Są świetnie wykonane, ba takie to w galeriach wystawiać się powinno! Czekam na więcej dzięki ^^ wielkie ! Ładnie rysujesz, ale muzyka, której słuchasz robi swoje, wielka szkoda. dzięki ^^ wiesz jak kto woli , niektorzy wolą słowkie i urocze pastelowe pyszczki a niekttrzy takie z chrakterem c: bardziej fantastyczne i nie tylko wyłącznie zasłodzone ale i też z tymi gorszymi uczuciami ^^ Niestety tajemnica wyszła na jaw. grzeszniku. Ja Cię błogosławię +! A prace masz świetne! i Cię watcham na dA^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 wstawiam coś o czym zapomniałam ._. LUDZIE JAK MI SIĘ NUDZI ! Octavia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Twoje prace są po prostu boskie, Vass <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Twoje prace są po prostu boskie, Vass <3 dzięki ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Świetne prace Octavia zombie, daje do myślenia, mogłabyś zrobić jej altelnatywną wersję Zauważyłem, że Octavia bardzo często ma ten sam wyraz twarzy :qKFPC: Czepiam się :cGfSS: Masz świetny styl! Każda twoja praca oddaje trochę mroku! Pozdrowienia od Pisklaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Świetne prace Octavia zombie, daje do myślenia, mogłabyś zrobić jej altelnatywną wersję Zauważyłem, że Octavia bardzo często ma ten sam wyraz twarzy :qKFPC: Czepiam się :cGfSS: Masz świetny styl! Każda twoja praca oddaje trochę mroku! Pozdrowienia od Pisklaka heh ^^ ano ma , może dlatego że taki najbardziej do niej pasuje XD dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 i tak w ogule ludzie TO NUDZI MI SIĘ D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 boże to jest tak piękne, że aż czuje jak by ten deszcz padał i na mnie (lepiej wezmę parasol ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 boże to jest tak piękne, że aż czuje jak by ten deszcz padał i na mnie (lepiej wezmę parasol ) dziękuję weź ^^ parasol ważna rzecz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Jak zawsze, świetna robota :3 Twoje kuce jakoś się zwą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Jak zawsze, świetna robota :3 Twoje kuce jakoś się zwą? dzięki ^^ znaczy nie wszystkie to moje ;p większość to postaci innych ^^ moja to ten Alicorn z czarnymi skrzydłami i okularkami na nosie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Rysujesz naprawdę wspaniale, gratuluję, masz talent Hmm... A ja np od lat słucham metalu a kocham słodkie rysunki i wręcz wolę je od takich mrocznych xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 ot to jest mega!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Rysujesz naprawdę wspaniale, gratuluję, masz talent dziękuję ^^ Hmm... A ja np od lat słucham metalu a kocham słodkie rysunki i wręcz wolę je od takich mrocznych xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 O kurdwa mać! Zajebczpiste! Ja nie mogę... Na Kogoś tam... Jak ty piknie rysujesz! Rysuj więcej, niech moje paczałki osiągną granat ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 O kurdwa mać! Zajebczpiste! Ja nie mogę... Na Kogoś tam... Jak ty piknie rysujesz! Rysuj więcej, niech moje paczałki osiągną granat ;> dziękuję ci bardzo <3 dziękuję w imieniu kwadratowej kluski ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Za ładne ;n; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Za ładne ;n; a krzycz będąc cicho ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Super, podobają mi się ostre światłocienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Super, podobają mi się ostre światłocienie dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Pinkne A zrobiłabyś pikamenę z czapką mikołaja z plamką krwi na prawym puliczku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Pinkne A zrobiłabyś pikamenę z czapką mikołaja z plamką krwi na prawym puliczku? mogłabym ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się