Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Pikne te rysunki, czemu ja tak nie umiem ? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Narysuj mi ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Discorded Królik D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Pikne te rysunki, czemu ja tak nie umiem ? ;DKfamiesz. ( ) To są okropne rysunki, tak brzydkie, że aż samemu autorowi chce się na ich widok rzygać. Umiesz, umiesz. Na pewno.Narysuj mi ją Natkę? Pewnie, narysuję, jak ją wygógluję. Discorded Królik D:Taki najfajniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 już ci pokazuje tego chorego potwora latającego z nożem Natalkę A tu wersja Hetaliowa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 A to...To ona lata? To ołówek w dłoń, kartka na biurko, laptop otwarty, oczy na monitor i rysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Oczy na monitor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Nie, ona nie lata...chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 To takie smutne...Że aż pójdę na dach, i zrzucę się z niego, a wtem wyrosną mi przepiękne, długie skrzydła i nie rozbiję swojej głowy plackiem, nie umrę i moje organy nie zostaną roztrzaskane tak jak moja psychika teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Miłego latania. A poważnie, z dachu się fajnie spada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Pofruniesz ze mną? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 chcecie skoczyć z dachu bez ze mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiVi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie marnujesz talentu.... Rysuj dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Fagg, narysuj łopatę smażącą truskawki na grillu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Nie marnujesz talentu.... Rysuj dalej... A kto pisał, że mam talent? Jak mogę marnować coś, czego nie mam? A no mam taki talent - talent, że nie mam talentu. chcecie skoczyć z dachu bez ze mnie? Absolutnie. Fagg, narysuj łopatę smażącą truskawki na grillu. Jak będzie mi się chciało.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Joł joł joł.My Little Pony Egg Slicer. ♥Nudzi ci się na lekcjach? Mnie nigdy - rysuję, a raczej bazgrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ja chce táki Ale czy to poniacz czy jamnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Ale czy to poniacz czy jamnik? To jest poniacz który się w niewiadomy sposób przekroił krojarką do jaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 to było w Croppie narysuj jakieś Yaoi~ xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Narysuj mi kosiarkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 to było w Croppie narysuj jakieś Yaoi~ xd Jako portfel. Yaoi? To dla mnie tak samo jakbym miała narysować clopa : 'kucycza para'. No, thanks. (jestem przewrażliwiona. ) Narysuj mi kosiarkę. Ooo, właśnie, zapomniałabym. Nie rysuję do odwołania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Śliwowicy sobie wypij, to będziesz miała wenę! A nie "do odwołania". Jak chcesz mogę Ci załatwić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Śliwowicy sobie wypij, to będziesz miała wenę! A nie "do odwołania". Jak chcesz mogę Ci załatwić Wenę mam, nieustającą. Śliwowicę od znajomych pożyczę, ale zdaje się, że mam kilka butelek na poddaszu... Albo to rozpuszczone żelki w starych butelkach mojego taty Nie rysuję - do odwołania. Nie mam chęci, brak dużego skanera do kartek A3 A ekologia? Też trzeba o nią dbać, dlatego nie marnuję kartek, ani weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts