WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 "- Standardowa? To np. tak jak automatyczna sekretarka? - Czemu ja nic o tym nie wiem? - A czy są przypadki NOA? (Niestandardowa Odpowiedź Administratora) - Skąd to wiesz? (sam pisałeś, że jesteś blondynem (no bo jesteś) i jesteś... Emm...Bezmózgi?[cytat twoich napisanych słow] xd)" - Nie, tu chodzi bardziej o odpowiedź "z regułki", niż przypatrzenie się sprawie. - Nigdzie nie masz wysokiej rangi, a ja ją mam (o, zgrozo!) na chyba dwóch. - Każda odpowiedź nie-SOA to NOA. - Siper mi powiedział, myślisz, że sam bym na to wpadł? xD @Topic - Gdzie ta Luna, co tu miała wczoraj być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie, tu chodzi bardziej o odpowiedź "z regułki", niż przypatrzenie się sprawie. - Nigdzie nie masz wysokiej rangi, a ja ją mam (o, zgrozo!) na chyba dwóch. - Każda odpowiedź nie-SOA to NOA. - Siper mi powiedział, myślisz, że sam bym na to wpadł? xD @Topic - Gdzie ta Luna, co tu miała wczoraj być? Ahaś. No tutaj jeszcze nie mam, TUTAJ nie mam(jeszcze.xd). (PS. Dlaczego napisałeś 'nigdzie nie masz', zamiast 'nigdzie masz'? Przez to nie zrozumiałam, chłooopcze.xd) Nie mogłeś napisać 'tak'? xd Fakt.xd(A tak w ogólee to ja też nie wiedziałam.xd) Na twoim PW? xd @Vieg: Ty wiesz, kurde że ty masz rację? xd Muszę coś narysować... O mam, narysuję bródkę Discordowi i wrzucę jako 'aktualizacje'. Zacnie *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Mniam, nie ma to jak Luna na śniadanko, dzięki wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Powitajcie Mordecai'egooo. xd Kolorowy : I szkiic : Który lepszy? Chyba kolorowy. :3 @up : Jak już pisałam : Aaa spoczko. xd Teraz Spike egzorcysta. Przepraszam Vieg, ale zapomniałam o nim. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Włosy na zdjęciu ze szkicem A co do samego rysunku - szkic wyglądał... Zwyczajnie. Za to wersja kolorowa - epicka. Tyle ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pokolorowana wersja mówi: "challenge accepted". A szkic... Szkic nie mówi nic. Wogole szkic nie przypomina kolorowego rysunku, ale to tylko moja faza (chyba... pewny nie jestem). A co do spike'a... JAK MOGŁAŚ!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Włosy na zdjęciu ze szkicem A co do samego rysunku - szkic wyglądał... Zwyczajnie. Za to wersja kolorowa - epicka. Tyle ode mnie. Znowu .__. Zacnie ^^ Pokolorowana wersja mówi: "challenge accepted". A szkic... Szkic nie mówi nic. Wogole szkic nie przypomina kolorowego rysunku' date=' ale to tylko moja faza (chyba... pewny nie jestem). A co do spike'a... JAK MOGŁAŚ!? [/quote'] Nie przypomina kolorowego rysunku? Proste - szkic to szkic, a kolorowy to kolorowy. xd Spoko, już go skończyłam. xd Tylko wrzucić na tinypic'a i ci prześlę. EDIT: Wrzucone. To wyszło... według mnie cholernie czadersko. xd Muszę to pokazać. xd Tak, wiem. Kołek się nie udał. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Spoko spike... a ten kołek to mi jointa przypomina... Fuq! Zapomniałem że powinien mieć linke hamulcową od roweru przy pasie. No cóż, sprostać skelorzie nie sposób. A i jakbyś chciała to jakiegoś wampira, lub zombiaka w tło wrzuć. Taka luźna sugestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Seria Mov Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Spoko spike... a ten kołek to mi jointa przypomina... Fuq! Zapomniałem że powinien mieć linke hamulcową od roweru przy pasie. No cóż, sprostać skelorzie nie sposób. A i jakbyś chciała to jakiegoś wampira, lub zombiaka w tło wrzuć. Taka luźna sugestia. No co? I tak jest palaczem. xd Nie chodziło ci o skoliozę? xD Okej, sprawdzę to się da zrobić. Zamiast rzekomego jointa, zrobię mu trójząb(no, ewentualnie widły.xd) *u* Seria Mov Ooo tak. Kto jej nie kocha? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jak mnie tu dawno nie było, nieprawdaż panienko? ^^ Rysunczaki fajnutkie :3 Fajne Spike ma oczy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jak mnie tu dawno nie było, nieprawdaż panienko? ^^ Rysunczaki fajnutkie :3 Fajne Spike ma oczy xD Nie sądzę.xd Chyba 2 dni. xd Yup, dziękuję. *u* Też tak uważam. Takie ponymowowspajkowskie. xd @Vieg: albo nie, nie zrobię mu wideł tylko szpadla. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Czy twoja twórczość obraca się wokół serii Mov, czy przyjmujesz jakieś zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ależ dwa dni to bardzo dużo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Czy twoja twórczość obraca się wokół serii Mov, czy przyjmujesz jakieś zamówienia? Oczywiście że nie ;> Mam mnóstwo innych rysunków nie związanych ani z poniaczami i z PONY.MOV (human, human PONY.MOV. xd) A mogę przyjąć jakieś... Ależ dwa dni to bardzo dużo xD Nie, zależy. Dwa dni do sql - męka Pańska i obdzieranie ze skóry, innymi słowy Cupcakes.xD A dwa dni normalne, bez szkoły - czaderskie dni, które mijają tak szybko. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To ja składam zamówienie na mojego OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Taki przykład requesta wykonanego przez Faggle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 luna w skarpetkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To ja składam zamówienie na mojego OC? Pytasz się czy składasz zamówienie? Nie kapuje. xd Taki przykład requesta wykonanego przez Faggle: Nie musiałeś tego pokazywać .__. EDIT: Nos Google Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ale to jest świetne, czemu nie pokazać i nie pochwalić twórcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ale to jest świetne, czemu nie pokazać i nie pochwalić twórcy? Świetne? Świetne?! Zobacz tylko na jej przednie nogi. I tu już nie jest świetne! Jest anty-świetne! .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Patrzę na przednie nogi. I WIDZĘ SKARPETKI <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Patrzę na przednie nogi. I WIDZĘ SKARPETKI <3 Ty,ty...skarpetkowy...paczajco. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Sorry, mały błąd interpunkcyjny. W miejscu znaku zapytania, ma być kropka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Sorry, mały błąd interpunkcyjny. W miejscu znaku zapytania, ma być kropka. No nie taki mały. Chaosu może niezłego narobić.xd No wiem, trochę przesadzam.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts