Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 No nie taki mały. Chaosu może niezłego narobić.xd No wiem, trochę przesadzam.xd To wina Disorda, i 1 kwietnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To wina Disorda, i 1 kwietnia Wiem. Nie jestem głupia, tak jak inni myślą. Popacz tylko na banner(no to takie coś u góry w lewym rogu ekranu monitora)strony. Nie mogę na to zdjęcie paczeć. A gdy wchodzę na PW(lub na stronę główną itp.) żeby odpisać, to ten zad Twili mnie prześladuje .__. Nie którzy nie są pervertami poniaczy ._. EDIT: To ja już się za to rysowanie biorę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Plot Twi? Tak bardzo Siper BTW, SB w nocy było wyłączone, bo 1 kwietnia, to musi mieć jakiś związek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wiem. Nie jestem głupia, tak jak inni myślą. Popacz tylko na banner(no to takie coś u góry w lewym rogu ekranu monitora)strony. Nie mogę na to zdjęcie paczeć. A gdy wchodzę na PW(lub na stronę główną itp.) żeby odpisać, to ten zad Twili mnie prześladuje .__. Nie którzy nie są pervertami poniaczy ._. EDIT: To ja już się za to rysowanie biorę... Plot Twi? Wina Tu... znaczy Sipera. Pewnie już fapie pamięciówe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Plot Twi? Wina Tu... znaczy Sipera. Pewnie już fapie pamięciówe ._. O____O ._. To on się...? Dobra nie dokończę. xd Uwielbiam spamować emotkami *.* Co do rysunku twojego OC'a, to raczej rysunek już masz. Mój nie potrzebny Dobra, to ja spadam, że by po wkur*iać kolegów, a ja w zamian śnieżką dostane *.* Mi tam taki układ pasuje. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Rysunek OC'a dla Silver Shield'a. Nie mam pojęcia, czy jeszcze chcesz ten badziewny ode mnie rysunek, ale i tak go wstawię, w ten temat. Wzorowałam się na tym, co miałeś w temacie i dodałam jeszcze swój akcent :3 (pozycja poniacza.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Troche za długi jest, przypomina jamnika No i ogon tak sztywnie wygląda. Ogolnie, jest spoko, głowa ładnie wyszla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Troche za długi jest, przypomina jamnika No i ogon tak sztywnie wygląda. Ogolnie, jest spoko, głowa ładnie wyszla Lubię jamniki. xD A że ćwiczę stajla rysowania kuców, to się nie dziw, bo następny to owczarek niemiecki będzie. xd EDIT: Poprawiony *u* Tiaa, niewidocznie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 (nie)Powalę czymś nowym! No dla mnie bynajmniej. xd Kolorowanie ołówkiem. xD Wiem, że czeka mnie jeszcze wiele pracy... Na ryj konia nie zwracajcie uwagi... Absolutnie. Widać, że jest narysowany okropnie, nie trzeba już tego pisać, bo ja to doskonale wiem Zrobiłam szkic w 2-3 minuty, bez poprawek(Chaos, chaos.xd), natomiast kolorowanie ołówkiem zajęło mi godzinkę. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pyszczek zawsze można zaokrąglić :3 Ryjek to ryjek, Spójrz na gałki, włosy i uszy Idzie coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pyszątko ma trochę dziwne, ale uch jest światne. ^^ PS Masz fajny nowy av xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pyszczek zawsze można zaokrąglić :3 Ryjek to ryjek, Spójrz na gałki, włosy i uszy Idzie coraz lepiej No dobrze... Ale komu chce się poprawiać? - Nie mi. xd Cóż, gdyby to był requestr to na pewno w takim stanie bym tego nie wysłała. Teraz gdy wstawiłam, nie chce mi się już poprawiać. Ta, ta wiem. Okropne są .__. Pyszątko ma trochę dziwne, ale uch jest światne. ^^ PS Masz fajny nowy av xD Też o tym wiem. Oo, wiemy o tym samym. xd Co za przypadek. Dziękuję, z moim ulubionym Skalmasiem. (Obecnie ze Spike'm, awatar zmieniony.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dobra nowina - skaner działa. *u* Oto mój kolejny błąd (nie licząc tego że żyję i się urodziłam i wielu, wielu innych.xd) @EDIT: Teraz już, ze spokojnym sumieniem mogę wstawiać moje rysunki. @EDTI2: Teraz z palcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Najładniejszy z całego towarzystwa ten pan. Wszystko jest spoko tylko ten ucięty palec... moje poczucie estetyki cierpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Najładniejszy z całego towarzystwa ten pan. Wszystko jest spoko tylko ten ucięty palec... moje poczucie estetyki cierpi... Moja wina że tak skaner zeskanował? Sprawdzę tak na wszelki wypadek, żebym czysta z zarzutów w razie czego była...xD @EDIT: Tak, to moja wina. Zaraz wrzucę ładniejsze (no z tym palcem.xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Niezły ten Spongebob-Zombie, niezły :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie starałam się. A to znaczy że, nawet jeżeli nie chce mi się i robię to absolutnie niestarannie, to wychodzi mi to nieźle? Chyba tak, ale jestem zacna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 A oto projekt Ginder Błeno. Niee, to Brinsezz Twilight. Zapraszam, zapraszam! Zepsujcie sobie paczadełka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jak tu popsuć sobie oczy, to jest ŚWIETNE! Nie ma rzeczy do której można się przyczepić, no może skrzydło po lewej Pokoloruj ją! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jak tu popsuć sobie oczy, to jest ŚWIETNE! Nie ma rzeczy do której można się przyczepić, no może skrzydło po lewej Pokoloruj ją! Dziękuję. ^^ To z jednym uciętym piórkiem, tak? Co jest nie tak? Pióra? Ale ja nie potrafię kolorować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Piękne, po prostu piękne! I want moar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Twinkie pokolorowana. No..Nie potrafię kolorować... Pisałam to już wcześniej. :> Widać jej teraz derpa. @UP: Dziękuję ;> A co do chcenia - raczej tak prędko moich nowych rysunków nie zobaczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Teraz... Pokolorowana... Jest taka... Słooodka <3 Nie dziwię się Siperowi, że tak ją kocha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Tiaaa, szczególnie jak ma derpa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie umiesz kolorować? WTF!? Twily jest zajefajniebista! Ten Derp jest słoodki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts