pepeh Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Każdy z Was zapewne oglądał Władce Pierścieni ale czegoś takiego się nie spodziewałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Oglądałem to, bardzo fajne, chyba najlepszy film z serii "Re-enacted". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 no i najdłuższy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Całą seria jest godna polecenia. Np. najnowszy odcinek z Pokemonami - cud, miód i orzeszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 To było naprawdę świetne! Uśmiałam się Jestem fanką LotR i MLP, więc dali mi wszystko, co kocham *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Łapcie z napisami https://www.youtube.com/watch?v=Ei4XdRuVJ_k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tego jeszcze nie widziałem. Bardzo fajnie im to wyszło. Szkoda, że zabrakło bitwy pod Minas Tirith, ale rozumiem że ciężko było by oddać ten rozmach. Tak czy inaczej - bardzo fajne. Hmm... chyba sobie odświeżę trylogię w wersji reżyserskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 No jak obejrzałem lotr re-enacted by ponies to obejrzałem trylogie tak samo miałem z utworem she is a pony i she is a pony remix i przez to obejrzałem wszystkich piratów z karaibów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Świetne przerobienie dialogu Gandalfa z Frodem w Morii. Po prostu majstersztyk A ten filmik zachęcił mnie do obejrzenia jeszcze raz trylogii Gwiezdnych Wojen Spike i Twilight miażdżą http://www.youtube.com/watch?v=FeUJm-a9cQ0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Łapcie jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=_jgUqWQ11Us Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 ja tam nigdy gwiezdnych wojen nie oglądałem i chyba spróbuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 No jak obejrzałem lotr re-enacted by ponies to obejrzałem trylogie tak samo miałem z utworem she is a pony i she is a pony remix i przez to obejrzałem wszystkich piratów z karaibów Gwiezdne Wojny ogląda się dzisiaj trochę inaczej niż przed powstaniem 1-3 (kiedy mieliśmy tylko 4-6). Największa niespodzianka serii nie jest już niespodzianką. Gdy kręcono piątą część utrzymywano ten zwrot akcji w tajemnicy przed wszystkimi. Ba, nawet aktorzy otrzymali kilka wersji scenariusza (do jednej z postaci - kto oglądał ten wie kogo - Lucas powiedział: "po prostu masz się drzeć" ) A propo Piratów z Karaibów. Nie byłbym sobą, gdybym nie zaproponował ci tego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 chociaż jak obejrzałem Harry Potter Re-enacted by Ponies to też wziąłem się za oglądanie harrego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Gwiezdne Wojny ogląda się dzisiaj trochę inaczej niż przed powstaniem 1-3 (kiedy mieliśmy tylko 4-6). Największa niespodzianka serii nie jest już niespodzianką. Gdy kręcono piątą część utrzymywano ten zwrot akcji w tajemnicy przed wszystkimi. Ba, nawet aktorzy otrzymali kilka wersji scenariusza (do jednej z postaci - kto oglądał ten wie kogo - Lucas powiedział: "po prostu masz się drzeć" ) Ano ja do dzisiaj pamiętam moje zdziwienie po oglądnięciu piątej części (według mnie najlepszej części). Jeszcze jako małe dziecko nie mogłem się otrząsnąć przez długi czas. Teraz to pozostaje mi czekać, aż Disney nakręci kolejne 3 części, chociaż się boję tego co zrobią z tą trylogią, szczególnie jak ostatnio zlikwidowali LucasArts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts