Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jeszcze tu mnie nie było xD czy ktoś może mi powiedzieć, do którego działu mam wrzucać arty tego typu: ? Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Co do rysunku to proporcje bardzo ładne tylko chyba głowa Cadance jest trochę "płaska" i nogi za grube A co do figurki to jak dla mnie piękna,zazdroszczę talentu x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Rysunek bardzo ładny, tylko tak jak Mrs.Octavia napisała, głowa Cadance jest zbyt płaska. Shining wyszedł Ci śliczne, czekam na kolejne prace. A co do pluszaka jest prześliczny ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 dziękuję W sumie nie będę się rozdrabniać, wrzucam wszystko, co mam: Nie znalazłam działu odpowiedniego, dla moich figurek, więc wrzucam też tutaj: i moja koszulka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Proporcje, proporcje, proporcje. Widać że korzystasz z kilku ołówków, to bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 tylko w jednej pracy użyłam więcej niż 1 ołówka a proporcje gdzie konkretnie? co nie pasuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Pierwszy obrazek. Czy to Skaza z Króla Lwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 @Cola: Prawdziwemu artyście nie są potrzebne tony ołówków innych rodzajów. Gdy jesteś utalentowany, nie ważne co trzymasz w ręku, ale zrobisz z tego arcydzieło. To co napisałeś, nie jest zgodne z prawdą, dla początkującego to wszystko jest ważne, każdy ołówek, gumka, kartka... Bardziej niż to co się tak naprawdę liczy - wykonanie. Żaden ołówek, żadna gumka i kartka nie doda Twojemu rysunkowi więcej 'piękności', tylko to, jak to narysujesz. Efekt końcowy. Na początku także tak myślałam, że ważne jest jakiego ołówka używam i kartki, ale to zmieniło się z biegiem czasu. Oczywiście jestem beztalenciem, ale wierzę, że chodzi o wykonanie, a nie o przybory. To co napisałeś jest wręcz płytkie. Zdziwiłbyś się, gdyby rysunek, najpiękniejszy rysunek który kiedykolwiek mógłbyś widzieć, niewyobrażalnie piękny, zostałby wykonany z jednego ołówka, bez gumki i pokolorowany kredkami z BSS'u? Jak już pisałam, nie liczy się z czego został wykonany, tylko efekt końcowy. Rysujesz, kolorujesz znakomicie. Nie podoba mi się ta humanizacja. Jeżeli chcesz, to możesz zgadnąć czemu. Te 'figurki są przepiękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 taki koniowaty Skaza bo dziewczyny mają wielkie cyce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Czym malowałaś na koszulce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 farbami do tkanin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marselkowa Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śliczne rysunki Z figurek najbardziej podoba mi się Big Macintosh ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 A z czego te figurki są? Ładnie rysujesz, a może napiszesz o swoim głównym bohaterze kucyku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 A z czego te figurki są? Ładnie rysujesz' date=' a może napiszesz o swoim głównym bohaterze kucyku?[/quote'] Z czesanki Mówisz o moim alicornie? Nie, jakoś nie mam talentu literackiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Urocze~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eris Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jak zrobić te figurki ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Metodą filcowania na sucho - tj. bierzesz czesankę i napierniczasz w nią igłą aż Ci wyjdzie pożądany kształt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Tak jak w serialu. Rozmnażają się jak cholera. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Parasprite Rarity :O Przywiesiłabym sobie takie na klucze <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Parasprite Rarity :O Przywiesiłabym sobie takie na klucze <3 Polecam się -> http://srebrnaagrafka.pl/sklep/sztukapopelniona/produkt/parasprite-rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts