Porter Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Dobra w temacie o Teeworlds zrobił się o Soldacie lekki offtop więc zakładam nowy temat. A skoro już 3 osoby mówią, że jest on awesome to możnaby pograć. Dla tych co nie wiedzą o co chodzi, filmik: Moje najulubieńsze bronie: 1 M79 2 Spas 3 Minigun/minimi(chyba taka nazwa) 4 Ruger/Desarte Eagel Z zapasowych używam tylko USCOOMa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Tylem w to grał, tylem na climbie też pogrywał, tylem nożów się narzucał na dodgeballu... Ulubiona broń: 1. Ruger 77 2. Desert Eagles. 3. HK MP5 4. Nożyk. 5. Steyr AUG 6. AK-47. 7. PIUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *WRUM-WRUUUM* 8. Czasami Barrettem bawiłem się w snajpera, średnio idzie, nadal nie ogarniam strzału w powietrzu z tejże broni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Nah, można by pograć (znając mnie i tak nie pogram z przyczyn losowych). Hasałem z minimi, potem z piłą, potem ze spasem (prawie jak spaślak) a teraz jakiś steyr czy inny kauach, wiadro granatów i jazda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Heh, gralem kiedys, dziwna gra. Kazdy mnie zabijal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manggha Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Oj grało się grało w Soldata... Teraz raz na millenium się zagra, ale sentyment pozostał. M79, Desert Eagles, Spas-12 - prawdziwe perełki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keyman Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Nie cierpię tej gry, przez nią mój brat musiał iść do więzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 @up - oO. Masowe morderstwa pikseli? Kradzież internetu, żeby można było w nią grać? Spiratowanie jej? W samego Soldata nie grałem. Jeśli się nie mylę, to jest trochę podobne do Liero? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Pila + AK-47 total destruction muchahahahahahah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Piła? Och, hasacz z pompką i spam granatami, ew jakiś steyr, kałach... Piła to tylko w Doomie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 ale i tak fajnie jest rozcinać na pół ludzi heheh jestem sadystą za ten byk to powinien być warn jak nic, ale znaj łaskę pana bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Niema to jak porządne lamienie z mojej strony w Soldacie...Gierka świetna ^^ gratuluje jej twórcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts