eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Witam Tworzę nową zabawę o nazwie "Niczym Crusoe na bezludnej wyspie". Chodzi w niej o to, że kucyki wybrały się na wycieczkę statkiem i statek zatonął. budzimy się na wyspie i tam próbujemy żyć. Akcja toczy się w XII wieku. kierownik: eragon333 zastępca kierownika: WaveX Wszelkie pytania dotyczące sesji do mnie i do WaveX'a Podanie do zabawy wygląda następującą:( to jest podanie mojego OC) Imię: (Snow Tunder) Rasa: [(pegaz, członek wycieczki)są takie rasy drugie jak: tubylec, członek wycieczki, pirat i wiezien piratow.] Wiek: (17 lat) Historia: (Urodziła się w jaskini w krainie wiecznego śniegu jako pierwsza z rodzeństwa. Siostrę o imieniu Grape jam przygaręła mama Snow mówiąc, że wyrośnie na piękną dziewczynę lecz ojciec był przeciw. Wreszcie wzięli ją do swojej rodziny z domu źrebięcia. Snow wychowała się w kopalni srebra. Tam potajemnie ćwiczyła latanie. W Canterlocie pojawiła się dlatego, że miała przynieść razem z siostrą Grape jam wykopane srebro do tego miasta. Tam otrzymały posadę lepszą niż kopanie srebra czyli pracowanie na poczcie. Snow Tunder pracowała jako listonosz a Grape jam jako sekretarka. Snow pracuje tak dotychczas ale Grape zmieniła prace na bycie bibliotekarką. O rodzinie w ogóle zapomniały. Snow dostała znaczek dlatego, że gdy ćwiczyła rozpoczęła się straszliwa wichura śnieżna. Nawet w tych warunkach kontynuowała ćwiczenia. Tak właśnie dostała znaczek. Mieszka w Canterlocie osiem lat.) Umiejętności: (dobra pływaczka, szybka) CM: (chmura z piorunem i ze śniegiem) wygląd:( http://mlppolska.pl/uploads/avatars/avatar_3613.png?dateline=1363276766 ) ekwipunek: [(nóż myśliwski, 3 jabłka, 3 plastry) bez broni palnej. Pozniej ja mozna zdobyc lub znalesc gdzies] Czekam na podania. Mozna sie zapisywac w kazdej chwili. Zapisani: WaveX - Dark Flame eragon333 - Snow Tunder Mrs.Octavia - Golden Fly Dragon_Adam - OrangeSteel Pinkamena Diane Pie - Kruk Sock Chaser - Sock Chaser komputer - Chaos Star jacob.zvierz - Jacob Podzial na grupy: Czlonkowie wycieczki: WaveX - Dark Flame eragon333 - Snow Tunder Piraci: jacob.zvierz - Jacob Mrs.Octavia - Golden Fly Dragon_Adam - OrangeSteel Sock Chaser - Sock Caserh tubylcy: komputer - Chaos Star Pinkamna Diene Pie - Kruk Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Imię: Dark Flame,pseudonim Wave Rasa: Pegaz,członek wycieczki (moj OC też jest wampirem) Wiek: 16 lat Historia: *napiszę później jak będę miał bostęp do komputera* Umiejętności: Dobrze się wspina,potrafi stać się niewidzialny. CM: Vinylowa płyta w płomieniach. wygląd: i48.tinypic.com/1568mww.png ekwipunek: macheta, 5 jabłek. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Imię: Golden Fly Rasa: Pegaz,Pirat Wiek: 27 lat Historia: http://mlppolska.pl/Watek-Moje-OC-Golden-Fly--6606 Umiejętności:Umie dobrze walczyć i się nie poddaje CM:Złota gwaizda ze skrzydłami wygląd: ekwipunek: nóż,herbata brytyjska,broń palna Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 !!Zaczynam!! -Snow obudzila sie na plazy. Nie wiedziala gdzie jest obok niej lezal sasiad z pokoju naprzeciwko. -Halo panie Wave. Obodz sie. Jestesmy na jakiejs wyspie. Panie Wave niech pan sie obodzi. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Flame obudził się kiedy Snow go budziła. - Co się stało? Zapytał i wstał przeciągając się i rozglądając. - Hmmm...W takiej sytuacji trzeba zachować spokuj. Powiedział na głos do siebie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Ale ale... moja siostra ona byla w statku. Moja ulubiona siostrzyczka. Nieeeeeee! -Tunder plakala tak glosno, ze na cwierc wyspy bylo slychac. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Nie płacz proszę...Może twoja siostra gdzieś jest na wyspie? Powiedział próbując pocieszyć Tunder patrząc na nią swoim dziwacznym wzrokiem. - Jeśli mamy tu spędzić noc to będziemy musieli zbudować szałas.Pomożesz mi zbierać drewno które pozostało ze statku? Powiedział zbierając kolejne kawałki drewna. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Wlasnie moze gdzis byc na wys. -Wypowiedz przerwalo jej burczenie brzucha. -Moj plecak nie ma go. Chyba jest gdzies w statku. Zaraz wracam. -Tunder szybko pobiegla w glab zniszczonego zaglowca. -Panie Wave niech pan tu przyjdzie szybko. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wave szybko przybiegł gdzie była Snow. - Co się stało? Zapytał a później zobaczył wrak żaglowca. - Ouuuu...Czyli to się stało. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Czas na popołudniową herbatkę! poszła po herbatę gdy naglę zauważyła małą kropkę na oceanie -Czyżby...wyspa? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Imię:OrangeSteel Rasa:Pegaz (Pirat) Wiek:15 Historia:W sygnaturce CM:Nie posiada zamiast CM ma bliznę, Ale jak już to by była ognista strzałą w obłokach chmur. Ekwipunek: 3x Konserwy, suchy prowiant, Butla z wodą, podstawowe środki medyczne i mniej więcej tak wygląda mój miecz. Była by broń palna ale skoro zabroniona Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Panie Wave. Jakis statek. Halo halo tu jestesmy! -Po dlugim wolaniu zobaczyla flage piracka. -To piraci! Panie Wave chowamy sie we wraku. -Tunder weszla do zniszcznego statku i schowala sie w kajucie kapitana. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Przestań mówić do mnie Panie Wave.Mów do mnie Flame. Powiedział stając się niewidzialny i podchodząc do Tunder i pojawiając się obok niej. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Dobrze pan... Flame. Ale piraci co robimy? Ja sie boje -Snow z wielkim strachem spytala Wave'a Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Takie pytanie już mogę grać :? bo nwm nie dostałem zgody nawet Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Nie bój się...Dam ci niewidzialność ale musisz mnie się trzymać byś się nie zgubiła. Powiedział siadając obok Tunder i patrząc na nią swoimi na czerwono lekko świecącymi oczami. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Może wezmę lunetę i zobaczę czy to ta wyspa... -Tak wyspa,ale...tu jej nie powinno być...Ojej odkryje ją i nazwę swoim imieniem >3< i zaczęła płynąć w stronę wyspy Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 quote="Dragon_Adam"] Takie pytanie już mogę grać :? bo nwm nie dostałem zgody nawet Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Octavia będę twoim zastępcą albo Hersztem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wychodzi na mostek i podchodzi do Golden Kapitanie czy widać jakiś ląd? *spytała się Grrr:D* Po czym spoglądała na sterburtę Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Nie wiem...Najwyżej poczekamy a jak nie to dam ci niewidzialność na pewien czas. Powiedział Flame kiedy siedział obok Tunder. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Oh dobrze że jesteś,tak jest jakiś ląd ale nie wiem jaki..na mapie go niema... -Chodźmy się herbaty napić a jak dopłyniemy to zobaczymy co to jest Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Grr Ha! *krzyknęła* Nie znany ląd jeżeli są jacyś tubylce z miłą chęcią ich wypatroszę Grr () Tak jest ale w miedzy czasie naszykuję szalupę gdy dopłyniemy na mieliznę i zaraz przyjdę do ciebie. Po czym poszła naszykować szalupę na eskadrę po nie znanej wyspie. Po krótkiej chwili idzie do Golden na herbatę. Ah nie ma to jak dobra herbata. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Ah ten aromat....Tubylcy?Tak można połowę wypatroszyć a drugą zniewolić.Zabawy nigdy za wiele -Już chyba blisko... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wave wyszedł i zobaczył statek więc wyciągnął maczetę i stał się niewidzialny. - Tunder nie bój się obronię to miejsce. Powiedział i stał na straży przy brzegu patrząc na statek zbliżający się. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Gdy popijała herbatę nagle statkiem zarzuciło to oznaczało, że przybyliśmy na brzeg. Eh co jest? A już przybyliśmy na brzeg na twój rozkaz zrzucamy szalupę. Po czym odstawia pusty kubek po herbacie i szykuje się do wyjścia na brzeg. Link do komentarza
Recommended Posts