Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 * Zaczęła się powoli cofać i stanęła* -No dobrze....Sock, poczekaj chwile! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 *słychać jak ktoś by spadł z drzewa* Dark spadł z drzewa bananowego. - Byłem tak blisko! Krzyknął i wdrapał się znów na drzewo i udało mu się zebrać banany ale znów spadł.Dark wstał i stał się niewidzialny razem z bananami. - Chce ktoś banany. Powiedział obok grupki ukazując się i pokazując banany. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Tak w ogóle, to cele dla niewolników piratów są na statku czy jak? xD Siada na zimnej podłodze i siedzi w ciszy, jakby zgromadzał energię Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Już idę Sock już id...Aaaaa!!! O jezu! * zaczęła szybko dyszeć* Napisz o Celestio. Zeby bylo w klimatach mlp -Snow patrzyla na zajscie nadal siedzac w krzakach. (Narazie nabywam nowa postac, ktora umrze potem.) -O witaj malodziencze eee... Czy dziewczyno. -Powiedzial z zaklopotaniem starzec. -Oczy plataja mi figla -zasmial sie. -Powiedz jak masz na imie? (Chodzi o twojego OC Insane Brony. Tak na statku sa cele. Jeszcze sie nie osadowili na wyspie) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Socks spojrzała na Flame jak na idiotę. - Mamy jednego z tubylców lub rozbitków a ty banany zbierasz?T-Ty g...GŁUPKU! Spojrzała na innych. - Orange bierz tego kogo chcesz i wracamy na statek o! Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wstaje, po czym sprawdza wytrzymałość materiału, z którego zbudowane są kraty Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dark dostał zawrotów głowy i stracił przytomność upuszczając banany i ciężko udeżając o ziemię. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Spogląda na Socks po czym szybko się odwraca w stronę Chaos'a i odtrąca mu sztylet po czym go łapie i odlatuje w stronę statku. *krzyczy*Lecimy stąd! Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Snow szybko podbieglo do Flame'a i zaciagnela go w krzaki. Oblala go mlekiem koksowym. Mlekiem kokosowym poniewaz obok lezal rozbity kokos. -Flame Flame pobutka. -Mowila zaklopotana Tunder Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Kruk złapał Golden i przyłożył jej nóż do gardła. - Kuc za Kuca, mam nadzieję że ją odbierzecie potem - krzyknął i zaczął ciągnąć piratkę w stronę dżungli gdzie czekały już jego pułapki. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Flame nie reagował na próbę obudzenia go.Prawie nie oddychał a z jego pyszczka zaczęła lecieć piana z krwią. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Spojrzała się na Kruka i od razu się zdenerwowała. Argh! Dobra puść ją to puszczę jego! I oczekiwała na reakcję kruka. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jego róg zaświecił, i po chwili wystrzeliła z niego niebieska kula piorunów, odrzucając go i wypalając dziurę w kratach i wydając bardzo głośny dźwięk, słyszalny aż na plaży. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Nie ufam takim jak ty koleżko - zawołał dalej zmierzając w stronę dżungli. Nagle rozległ się głośny wybuch od strony statku. - A kiedyś było tu tak spokojnie - mruknął ciągnąc dalej wyrywającą się Golden Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ahh sorry nie zaczaiłem eragon ._. możemy cofnąć wybuch? xD) Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Taki jesteś tak? No to się zabawimy....*sadystyczny uśmiech* Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 +Starzec popatrzyl na kucyka, ktory rozwalal kraty +Jak siebie uwalnilas to mnie tez. +Powiedzial. (Plus to postac druga a myslnik pierwsza. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Socks stanęła.Od strony statku dało się słyszeć głośny huk. - Orange!Zostaw go i leć do statku!Ja zajmę się tym idiotą! Socks natychmiast podleciała do Kruka i rzuciła w niego zepsutym pistoletem. - Zostaw ją ty głupku! Nie czekając na reakcję przeciwnika podleciała do Kruka i dźgnęła go kordelasem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ahh sorry nie zaczaiłem eragon ._. możemy cofnąć wybuch? xD) Dawaj dalej Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Spojrzała się na statek. Cholera a to co było! Socks musimy wracać na statek. Golden trzymaj się wrócimy po ciebie! Poleciała w stronę statku z Chaosem. ~~~~~~ W czasie eksplozji na statku. Załoga usłyszała wybuch i ogłosili alarm na statku po czym podbiegli w stronę cel. Gdzie widzieli rozwalone wejście do jednej z nich. Stać zatrzymać się!*mówi kilku piratów* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Darkowi przestała lecieć piana z pyszczka ale z jego nosa leciała krew i nadal prawie nie oddychał. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - To nie było miłe - rzekł z uśmiechem patrząc jak zaczyna krwawić w miejscu gdzie wbił się kordelas. - Ja.. - mruknął i upadł na ziemię patrząc smutnym wzrokiem na Socks. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Po pierwsze, jestem ogierem, nie klaczą, po drugie... Jego róg zaświecił się znowu, eksplozja była o wiele głośniejsza niż poprzednia, wypalił nią wszystkie kraty Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Słuchajcie mnie wszyscy! Uciekamy z tej dziury, razem możemy się wydostać, jakie macie wyposażenie, umiejętności, lub cokolwiek? Zresztą, nieważne, po prostu idźcie za mną. Pokazuje reszcie więźniów aby szli za nim. Stara się znaleźć wyjście ze statku. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Dobra idiota leży.Chodź Golden!Nikogo nie zostawiamy. Jak zwykle nie czekając na odpowiedź chwyciła Golden za kopytka i poleciała w stronę statku. Link do komentarza
Recommended Posts