Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Arght...czuje się..słabo...jakby mi zabrał energie...co ja wygaduje...yrgh... już chyba go nie ma... Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Chyba za dużo herbaty wypiłaś *zaśmiała się i podała kopyto by pomóc wstać golden* Dobra czas wypłynąć na brzeg. Ale nim to zrobię od karzę te cięcie. Podeszła do szafki i wzięła środki odkażające i użyła ich na ranie. Argh. Ale piecze. Dobra jestem gotowa czekam na twój rozkaz do wypłynięcia. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Ja tu jestem... - mruknął patrząc na przylatującego wampira. Było go ledwo widać bo zlewał się z otoczeniem przez kamuflaż który miał na sobie. - Spokojnie.. nie chcę walczyć ... - powiedział już głośniej. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -No dobrze...wypłyńmy wstała i napiła się wody Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wave zapytał się tajemniczej postaci - Kim jesteś? Powiedział przybierając pozę jakby chciał zabić tamtego kuca. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Yes Sir I poszła do szalupy gdy Golden weszła do niej zaczęła opuszczać szalupę na wodę. No to kto wiosłuje *zaśmiała się* Nie no nie ma takiej potrzeby. Wyciąga z szalupy silnik i go montuje włącza go i po płynęli. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Jestem tubylcem... - powiedział przybierając postawę obronną ale nie wyjmując noża żeby nie przestraszyć przybysza. - Uważaj , przy wejściu do wraku jest pułapka... - mruknął wskazując na miejsce gdzie wystawał mały sznureczek uruchamiający kleszcze zaciskające się na kopycie. - Spokojnie, nie chcę walki, mogę pomóc... Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Ah jak ja lubię twoja poczucie humoru Ey chyba już jesteśmy! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Kiedy przybyli do brzegu wyszła z szalupy zabierając silnik ze sobą. Kiedy była na lądzie wyjęła swój Smoczy miecz. Argh! Wydaje się być czysto możemy ruszać. Szalupę będzie trza schować w krzakach. Po czym schowała miecz i zaczęła pchać łódź w stronę krzaków. Pomóż trochę. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Już pomagam... Zaczęła pchać statek.Po skończonej robocie zaczęła się rozglądać Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Tia pchasz 10 tonowy statek w krzaki heheszky i my jesteśmy znacznie dalej od wraku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Idziemy w stronę wraku statku czy raczej nie ryzykujemy i lecimy w głąb puszczy.*spytała* Rozglądając się po wyspie. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Kruk szybko wtopił się w otoczenie obok wraku i czekał z wyjętym nożem jeżeli miałby pomóc niewidzialnemu rozbitkowi. - Pssst... - mruknął w stronę poznanego przybysza i przestał się ruszać sprawiając wrażenie lekkiego wybrzuszenia na kadłubie rozbitego statku. Link do komentarza
Boszka Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nagle na horyzoncie pojawił się topielec był to mały bezbronny kucyk płynący na kawałku drewna i opadnięty z sił.Morze wyżuciło go na ląd.Leżała na mokrym piasku lekko unosząc głowę powiedziała: -Musicie szybko uciekać piraci ... mają tu gdzieś kryjówkę i wracają do niej z zawartością mojego statku.Mają bomby atomowe ii..i.. Kucyk niedokończył swej wypowiedzi i zasnął (ale nie umarł) Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nagle na horyzoncie pojawił się topielec był to mały bezbronny kucyk płynący na kawałku drewna i opadnięty z sił.Morze wyżuciło go na ląd.Leżała na mokrym piasku lekko unosząc głowę powiedziała: -Musicie szybko uciekać piraci ... mają tu gdzieś kryjówkę i wracają do niej z zawartością mojego statku.Mają bomby atomowe ii..i.. Kucyk niedokończył swej wypowiedzi i zasnął (ale nie umarł) Najpierw należałoby złożyć podanie koleżanko Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Muszę coś zrobić. Powiedziałem i zniknąłem pojawiając się 7 metrów za 2 piratkami. - I to był wasz błąd.Jesteście teraz bliżej swojej zgóby. Powiedziałem mając świecące na czerwono oczy i wyciągając swoją maczetę. - Nie chcecie mnie zabić lub torturować? Zapytał śmiejąc się. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wyjęła swój smoczy miecz. I przyjęła postawę obronną. W sumie to mieliśmy brać was do niewoli. Ale co z wami będziemy robić to od kapitan zależy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - A wiesz że nadal pachniesz krwią. Powiedział patrząc na 2 piratki i rysując swoją maczetą swoje imię w piasku Dark Flame. - I co tak będziesz stała młoda. Powiedział uśmiechając a jego oczy błysnęły na czerwono. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Patrzyła złym spojrzeniem w oczy Dark'a () A co masz ochotę skosztować no dalej podejdź no. Nic ci nie zrobię przecież. Uwodziła go tak by podszedł wystarczająco blisko do niej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - *śmieje się* Ty myślisz że dam się nabrać na starą jak świat sztuczkę?Bo jeśli tak myślisz to jesteś w błędzie. Powiedział nadal stojąc w miejscu z uśmiechem który nie wróżył nic dobrego. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Zmieniła postawę na ofensywną i zaczęła przeskakiwać z jednego kopyta na drugie. Dobra sam się cykasz zaatakować to ja to zrobię. Po czym podeszła i zaatakowała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Gdy za każdym razem kiedy miecz miał udeżyć Darka on po prostu znikał i pojawiał się w innym miejscu tylko po to by zmęczyć Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Przestała atakować gdyż uznała, że to nie ma najmniejszego sensu tracić sił na tchórza. Czy ty nie potrafisz stoczyć honorowej walki?*spytała* I schowała swój miecz gdyż nie miała zamiaru z nim walczyć już. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - To nie jest miejsce ani pora na walkę.Ale jeśli tego tak pragniesz. Powiedział i zaśmiał się i ustawił się jakby chciał zaszarżować na młodą. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Spojrzała na niego kątem oka i gdy za uwarzyła, że jest gotowy do walki. Wyjęła swój miecz i przyjęła pozycję ofensywną. Przeskakiwała z jednego kopyta na drugie. To jak jesteś gotów*spytała* zaczynaj. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ludzie pamietajcie to XII wiek! Nie ma bomb atomowych i nie ma silnikow. Zanim dolaczysz trzeba napisac podanie. ------------------------------- -Snow patrzyla ze strachem na tubylca. -K-ktos t-tu jest z tubylcow op-procz cieb-bie? -Tunder spytala sie mieszkanca wyspy. Link do komentarza
Recommended Posts