Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Dawaj młoda!Na same kopyta,bez broni. Powiedział odłożył obok siebie maczetę by pokazać że walka ma być bez broni.Po czym znów ustawił się w pozycję obronną. - Ty pierwsza! Krzyknął a jego prawe oko zaświeciło się na zeleno a prawe na czerwono. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Kruk obserwował tę całą sytuację nadal nie wykonując żadnego ruchu. Nie wiedział czy dołączyć się do walki, nie wyglądałoby to zbyt fair play . ,,Zobaczymy kto wygra, najwyżej uratuje niewidzialnego kolegę albo dobije pirata" - pomyślał i poruszył lekko nożem. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Chcesz walczyć? Proszę Wyjęła szablę i zaczęła lecieć do przeciwnika Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Nieładnie tak walczyć dwóch na jednego - krzyknął wybiegając obok towarzysza . Na tle dżungli nie było go niemal widać, stał tam niczym kameleon i tylko zabawnie wystawały jego kontury. Wyjął dwa długie noże myśliwskie i przyjął postawę do ataku. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Nie mądry ruch z twojej strony. Powiedział i uśmiechnął się po czym zniknął i pojawił się za Golden i walnął ją kopyten w kark tak by ona straciła przytomność. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Całkiem nieźle dajesz sobie radę bezemnie - zaśmiał się Kruk i nadal stał jedynie w miejscu tylko nóż trzymał niżej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Może to i piratki ale nie chcem im zrobić krzywdy. Powiedział do towarzysza przygotowywując się do walki z ostatnią piratką. - To jak jesteś gotowa? Zapytał a z jego pyszczka widać było kły. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -zastrachana Snow patrzyła na zajście. Myślała, żeby pomóc towarzyszowi. Ale się bała więc milczała i się skuliła. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Po chwili oczekiwania usłyszał coś we wraku. - Wszystko w porządku ? - zapytał patrząc w stronę Snow. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Tak-k wszys-stko jest w porzadku ale ale moja siostra biedna siostrzyczka. Buuuuuuu! Hlip Hlip -Jeczala rozplakana Tunder. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dark zdziwiony tym co się dzieje z Tunder podszedł do niej a na Orange tylko spojrzał wzrokiem który mówił "Jeszcze cię dorwę" - Obiecuję że znajdziemy twoją siostrę. Powiedziałem do Snow kiedy leżała skulona. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Flame chyba noc nadchodzi szybko musimy sie gdzies schronic. Mozesz nas zaprowadzic do swojej wioski eeeee... tubylcu? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - To szybko , wgłąb dżungli ! Za mną ! - krzyknął i zaczął biec w stronę drzew. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Snow zaczęła biec w stronę lasu z nieznajomym tubylcem -Ile mil jest do twojej wioski eeeeee... właśnie nie przedstawiłeś się. Jak się nazywasz? [Jak by co to tylko kierwonik czyli ja i zastępca kierownika czyli WaveX możemy robić noc i dzień. Albo ze zgoda mnie albo WaveX] Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Jestem Kruk , już niedaleko do mojej kryjówki, plemię zabroniło mi przyprowadzać obcych ale moja kryjówka jest blisko - powiedział w biegu rozcinając co trochę wystające konary nożem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Nie widziałeś gdzieś przypadkiem pomarańczowego jednorożca ze słoikiem winogronowego dżemu jako uroczy znaczek? -Spytała się Tunder Kruka. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Ałłł...!! Upadła na ziemie. -Mój kark....jeszcze...cie dorwę... I zaczęła powoli wstawać Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - A gdzie my tak ogółem idziemy? Zapytał skacząc z drzewa na drzewo podąrzając za Kurkiem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Gdy wróg uciekł odłożyła swój miecz i powiedziała pod nosem. Jeszcze się spotkamy. Po czym podeszła do Golden. Wstawaj *wyciągnęła kopyto w stronę Golden by pomóc jej wstać* Musimy zrobić schronienie na noc albo wrócić na statek i tam ją spędzić. Spojrzała na zachodzące słońce. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Dziękuje,ci bardzo...ałłł... Wracajmy na statek,tam bezpiecznej... Po czym wstała i poszła w stronę statku -Jutro z samego rana zbadamy teren Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Myślę że do mojej siedziby będzie bezpiecznie - Powiedział Kruk rozcinając pędy drzew aby przejść. - To już niedaleko.. mała chatka na drzewie pokryta liściami ... nic wielkiego - dodał . Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Zwodowały szalupę i popłynęły na statek. Wiesz może z samego rana ostrzelamy wyspę z dział? Nastraszymy ich co nie co Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dark się rozpędził w skakaniu po drzewach i wyprzedził 2 kucyki i po 3/5 minutach uderzył w domek na drzewie. - To jest twój domek? Zapytał siedząc pod domkiem. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Hah,niezły pomysł.Tylko żeby w nich nie trawić... Postrzelamy gdzieś o brzegach,ci się wystraszą i nie zostają ranni Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 W sumie myślałam nad salwą z kartaczy.*zaśmiała się* Okej ostrzelamy ze zwykłych kul w kilku losowych miejscach. Po czym spojrzała na działa i wydała rozkaz załodze do przygotowania dział na jutrzejszą salwę. Link do komentarza
Recommended Posts