deadpon3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 (Notka od autora) Na początku przepraszam wszystkich że wrzucam ten crap ponownie, po prostu muszę go skończyć! Ale hej, niektórym się podoba... prawda? Powodzenia, przyda wam się. A teraz opis... cholera, zapomniałem o czym to jest... ...ok, już wiem. (Opis) Do wszyskich galaktyk zbliża się kometa Kuźwar i najpotężniejsi przywódcy głównych galaktyk próbują ją powstrzymać. Oczywiście nieświadoma niczego Twilight robi swoje - napie**ala do kosmitów. Jak to się zakończy - czy dawni wrogowie zakończą spory? Odpowiedź na to i wiele innych pytań znajdziecie w środku puszki pandory, zwanej Kapitan Sparkle: Kopytokalipsa! Trailer na YT:https://www.youtube.com/watch?v=ih45MQDJ0FARozdział 1Rozdział 2 Rozdział 3 Rozdział 4 Rozdział 5 Jeszcze raz wszystkich przepraszam - za fan fica, i za wszystko co z nim związane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 W związku z obecnością sceny gore w rodziale drugim, opowiadanie zostało przeniesione tutaj. Co do samej treści - przeczytałem je i mój mózg eksplodował. Takiego stężenia czystego absurdu nie widziałem od bardzo dawna. Odniesienia do całej masy rzeczy, a wszystko okraszone dosyć wulgarnym (choć nie przesadnie) językiem i sporą dawką humoru. Polecam każdemu, kto ma ochotę na coś... nietypowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 What did I just read... Nie wiem...Po prostu nie wiem co mam tu napisać. Ryje beret. To na pewno. Tak jak pisał Dolar, odniesienia do ogromnej ilości rzeczy i ten absurd... No cóż, genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Scena złagodzona, już nie podpada pod gore. Wracamy więc do ogólnego. I czekam na kolejne dawki czystego absurdu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Postanowiłem dodać nowy tag, myślę że pasuje tu idealnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 człowieku ten ff jest bombowy, czytałem go na wykładzie o pisaniu ff. polecam wszystkim którzy chcą ekspresowo poprawić sobie nastrój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walking Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Fajne Fajne ! Można się uśmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Noooooo fik bardzo... dziwny, ale fajny, ale też śmieszny, bo tak. Tylko nie podoba mi się fragment opisu o kosmitach :< No chyba, że dotyczy on tych brudasów z Marsa... jak tak to spoko. Nie jestem w stanie przewidzieć co będzie w następnym rozdziale, wcale. Nie napiszę więcej, bo mój mózg musi przetworzyć to co właśnie zobaczył do dźwięków muzyki Mozarta... W każdym razie czekam na nowe rozdziały, które, nadzieję mam, 83D0m S2y8|{0. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Czy autor kiedykolwiek słyszał o czymś takim jak opisy? Proponuję, aby wziął do ręki dowolną prozę i zobaczył, co to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Czy autor kiedykolwiek słyszał o czymś takim jak opisy? Proponuję, aby wziął do ręki dowolną prozę i zobaczył, co to jest. Heh, to taka moja pięta Achillesa, nie jestem w tym dobry i cutie marka pewnie nie dostanę... no ale liczą się chęci, prawda? A tak btw to dodałem rozdział 3, mam nadzieję że Dolar nie znajdzie żadnych gorów, klopów itd. Jeszcze się podszkolę z opisami i mam zamiar kontynuować... potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Ten fik... dziwny... mózg... boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 To ryje banie:rainderp: Odmóżdża bardzo... To jest genialne:lol: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Trzeci rozdział nieco słabszy i mniej absurdalny, ale nadal trzyma poziom. Czekamy na więcej... dziwnych przygód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 WTF OMG O_O co ja właśnie przeczytałem??? Nawet może być, tylko to nawiązanie do "babeczek", "fabryki" i pony.mov'a powinno zostać usunięte, bo jeśli ktoś tego nie czytał/oglądał, to może go to obrzydzić (ja niestety jestem zapoznany z treścią wyżej wymienionych dzieł i to jeden z największych błędów w moim życiu) ale też z powodu tych nawiązań, nie podchodzi to pod dział gore. A teraz tak mniej poważnie, bo z powagą przesadziłem: To jest super!!! Kiedyś obejrzałem kilkadziesiąt odc Kapitana Bomby i ten text jak się zrelaxować jest: <8^D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nowy rozdział ludzie, czeka Was najdziwniejszy shipping w życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 1.WTF? 2.Nie mam dostępu do 4 rozdziału (only for premium users?) 3.Zaje... 4.WTF 5.To jest wizualizacja internetu (i najgłębszych zakamarków mojego mózgu) 6.WTF? 7.Pisz dalej 9.WTF? 10.serious? Keegen? 11. Yay! Wizualizacja fandomu 12.WTF? 13.metro! 14.Cała reszta! 15.WTF? Czyli to co przeczytałem w 15 punktach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Tak się śpieszyłem, że zapomniałem udostępnić :djTyy: Swoją drogą, byłem dziś w Smyku i kupiłem pierwszego blind baga, zgadnijcie co było w środku...? TRIXIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Rozdział 4 standardowo ryje mózg. Jakby wypisać listę nawiązań do fandomu i nie tylko wyszłoby ze 100 stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Rozdział świetny, ale na zakończeniu płakałem... Powinieneś dodać tag [sad] ;( Rozdział można podsumować śpiewając: "My little airship, my little airship..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Rozdział 5 gotowy. https://docs.google.com/document/d/1jc8saSJmFbctc49y0ahH8t77Tz_ZBynepYwLzkWTDxk/edit#'>Rozdział 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 WoW szkoda że nima więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się