Lemuur Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA: bobule - Za sklejanie całej gazetki, chłopie miałeś najcięższą robotę i szczerze gratuluję efektu! FreeFraQ - Za okładkę do gazetki, niby nic wielkiego, a była to dla nas wielka pomoc, jak nie wybawienie! xD Tak więc, po długim czasie ciężkich prac i oczekiwań, po wielu naradach i problemach, przedstawiamy wam pierwszy numer gazetki: http://issuu.com/brohoof/docs/brohoof_nr_1_2012 Życzymy miłej lektury i zapraszamy do komentowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Jak pisałem w shoucie: kilka baboli z doklejeniem nawiasów do słów (zabrakło spacji, moi drodzy xd), raz czy dwa tło było nieco zbyt... jaskrawe. Ale poza tym bardzo sympatycznie. Zwłaszcza, że to pierwszy taki numer xd Co ile chcecie to wypuszczać? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Heh, tylko zobaczyłem, że w składzie Martinez to wiedziałem że coś o Braeburnie będzie xD Świetny pomysł z tą gazetką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 18, 2012 Autor Share Napisano Marzec 18, 2012 Planujemy co miesiąc, jak wyjdzie zobaczymy . Kilka niedociągnięć jest, ale grunt, że w końcu coś pokazaliśmy. W przyszłych numerach będzie lepiej, w końcu uczymy się na błędach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 @Niklas Jak dobrze pójdzie, to może będzie to dwutygodnik ;p Ale jak na razie bardziej skłaniamy się ku miesięcznikowi. A co do tych błędów to masz rację, w następnym numerze może powalczę trochę w roli korektora ^^ @Xyzek :braeburn: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Ciężko się nie zgodzić, że pomysł z gazetką jest dobry, ale mam taką jedną malutką uwagę. W artykule o WoodenToaster'rze "Ten utwór poprostu opiera się o scenę z uczeniem Fluttershy dopingu na zawodach w Cloudsdale" Lepiej by paswało "na zawody" lub "przed zawodami" po za tym brak zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Rośniemy w siłę Już tylko czekać, aż w kioskach pojawi się nasz oficjalny Magazyn i oby nosił on nazwę Brohoof :> Genialny pomysł mieliście, panowie, gratuluję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Fajnie napisane, zdarzały się literówki ale bardziej takie, że gdzieś zamieniono litery miejscami, a nie ortograficzne. Co do Derpy to "przekolorowana" wersja w WWU jest oddzielną bohaterką i wygląda jak połączenie Sugar Grape (imię) z wyglądem Lily Blossom. Najbardziej zaciekawił mnie artykuł o Trixie. Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 I jest super! Nie udało się - jak widać - uniknąć drobnych literówek, ale to drobiazg Poczucie satysfakcji rośnie z każdą kolejną stroną. Oby tak dalej! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Fajnie sie czytalo. Oby tak dalej, ciekawe jakie tematy wezmiecie na warsztat jako nastepne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Łał, gazetka naprawdę fajnie wyszła. Nie miałem czasu by przeczytać wszystkiego, ale wygląda świetnie, gratulacje dla tworzących Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Bardzo fajne ale nie pasowały mi trochę kolorki. No i oczywiście za mało wielbienia Trixie i głoszenia jej wspaniałości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Bardzo fajne ale nie pasowały mi trochę kolorki. No i oczywiście za mało wielbienia Trixie i głoszenia jej wspaniałości. Dla Ciebie chyba nigdy nie będzie wystarczająco, no chyba, że otworzysz własną gazetkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 "Głos Trixie" wracając do tematu, wypadałoby wreszcie przeczytać tak zachwalaną gazetkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się