War Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Chyba szykuje się zmiana avka i sygny? Nie wiem czy zostawić obecny, stary, niosący śmierć i zniszczenie, sprowadzający deszcze napalmu, wprowadzający terror i głód na świecie profil, czy zmienić go na to coś: Ciężko mi się zdecydować z mi tylko znanych powodów. Głosujcie zatem! ^&^ Link to comment
Mad Mike Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Zostaw to co było. Ładne i pasujące do Inkwizytora. Poza tym, zmiana jest wyznawaniem Tzeentcha. A to jest herezja, za którą należy się *BLAM!* Link to comment
miskof Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Decyduję się na obecne. ;p --- Warmen... Forum już Cię lubi http://puu.sh/2C0Pz Link to comment
Black Hayate Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Warmi wybierz nowe! xD Wszyscy będą Cię uważali za kochanego i słodkiego a tu nieeee, zły i niedobry Inkwizytor! Link to comment
War Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Bo ja jestem zły i niedobry xD I już ok/ponad rok mam ten zestaw. Kiedyś tam odpalę tą ankietę i zobaczę co wyjdzie :3 Link to comment
Guest Littlebart Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Avatar zostaw, jest bardzo tajemniczy i ci pasuje, sygne możesz to co up Link to comment
Daktyl Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Zdecydowanie lepsze jest to co masz obecnie od jakiegoś japońskiego zamiennika. Link to comment
War Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Nawet nie wiesz jak urocze mam te zamienniki ^^ Jesli znajde odpowiednio zacny av z Flandre/Remi/Kims jescze, to bede mial problem xD Nie lubie zmian, ale trzeba jakos uczcic przejscie na nowy silnik ^^ Link to comment
War Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Półtora ponad roku pokazywałem wam moją zuość i mhroczność w kontrolowany sposób. Ale mój nastrój nie jest odpowiedni na podejmowanie decyzji, bo różne powody. A nuż znajdę ładniejszy avek. Sprom - nie sidoluksem, tylko Cilit, w dodatku Bank, z alkoholem i wiórkami kokosowymi :< Link to comment
War Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Moja dusza i serduszko raduja sie szczerze, gdy ktos wita z entuzjazmem to, co uwielbiam. Czy cos. Mysle nad Remi, chyba bardziej do mnie pasuje charakterami, ale ciezko wybierac z 6 postaci Link to comment
Recommended Posts