Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jak mozna było nie napisać o tak super mega dorzym serialu Bitwy kosmiczne to jest coś https://www.youtube.com/watch?v=UVu0mwJ9yiE http://www.youtube.com/watch?v=P9k9brKVngI Gwiezdne wojny mogą się schować co najwyżej . Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Pamiętam, oglądałem kilka (2,5/3) sezonów na AXN. Niestety, władze tej stacji zrezygnowały z niego (i z paru innych świetnych seriali) na rzecz słabszych serii, więc nie obejrzałem do końca. Bitwy kosmiczne są świetne i efektowne. Do gustu przypadła mi też fabuła; poszukiwanie schronienia, ucieczka przed Cylonami, intrygi... Oceniam na 8/10; gdybym dokończył, to może podniósłbym ocenę do 9/10. Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Serial znam wyłącznie z perspektywy gry planszowej o tym samym tytule, którą zresztą serdecznie polecam. Pozwala świetnie się wczuć w role postaci, a także daje możliwość poznania serialu z perspektywy pierwszoosobowej Link do komentarza
Airlick Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Pamiętam, oglądałem kilka (2,5/3) sezonów na AXN. Niestety, władze tej stacji zrezygnowały z niego (i z paru innych świetnych seriali) na rzecz słabszych serii, więc nie obejrzałem do końca. Bitwy kosmiczne są świetne i efektowne. Do gustu przypadła mi też fabuła; poszukiwanie schronienia, ucieczka przed Cylonami, intrygi... Oceniam na 8/10; gdybym dokończył, to może podniósłbym ocenę do 9/10. Ja też oglądałem na AXNie, i jakoś puszczali do końca. Nie puszczali tylko spin-offa o tytule, którego nie chciało mi się zapamiętać, bo i tak był słaby. A serial genialny pod względem przedstawionego świata, kreacji postaci i klimatu. Efekty specjalne też biją na głowę te z efekciarskich filmów rodem z Hollywood, mimo o wiele niższego budżetu. Fabuła też bardzo dobra. Chyba nigdy nie zapomnę sceny rozstrzelania Gaety. Do tego chyba najlepsze serialowe zakończenie ever. Link do komentarza
Recommended Posts