Cipher 618 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Podoba mi się ciemny styl forum. Jest czytelny, nie razi tak w oczy jak biały. Problem w tym, że po wylogowaniu wczytuje się "standardowy" biały. Co prawda można go zmieniać za każdym razem, ale to trochę irytujące Link do komentarza
Radmor Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Mnie bardziej intryguje czemu na stylu "black" ni ma "zaloguj" "wyloguj", i pozostałych funkcji prawego,górnego rogu. Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 U mnie te funkcje są, ale forum wraca do "białego" stylu po wylogowaniu. Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ponieważ styl biały jest domyślnym stylem. Indywidualne ustawienia brane są na podstawie danych zapisanych w profilu użytkownika. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 To się nie wylogowuj Cóż za problem zmienić styl, jeśli wylogowujesz się raz na dzień ? Tak propo to ten czarny jest lepszy niż biały Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 To się nie wylogowuj Cóż za problem zmienić styl, jeśli wylogowujesz się raz na dzień ? Tak propo to ten czarny jest lepszy niż biały Nazwij mnie jak chcesz ale po słynnej kradzieży kont Sony wyrobiłem sobie nawyk wylogowania się ze wszystkiego, nie zapamiętywania jakichkolwiek haseł i loginów etc. Całe szczęście, że miałem kartę debetową bo inaczej mógłbym trafić do grupy szczęśliwców którzy stracili "trochę" kasy. Tak czy inaczej dziękuję za wyjaśnienie sprawy. Link do komentarza
Recommended Posts