Cipher 618 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Podoba mi się ciemny styl forum. Jest czytelny, nie razi tak w oczy jak biały. Problem w tym, że po wylogowaniu wczytuje się "standardowy" biały. Co prawda można go zmieniać za każdym razem, ale to trochę irytujące Link to comment
Radmor Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Mnie bardziej intryguje czemu na stylu "black" ni ma "zaloguj" "wyloguj", i pozostałych funkcji prawego,górnego rogu. Link to comment
Bester Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 U mnie te funkcje są, ale forum wraca do "białego" stylu po wylogowaniu. Link to comment
Siper Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ponieważ styl biały jest domyślnym stylem. Indywidualne ustawienia brane są na podstawie danych zapisanych w profilu użytkownika. Link to comment
Guest Littlebart Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 To się nie wylogowuj Cóż za problem zmienić styl, jeśli wylogowujesz się raz na dzień ? Tak propo to ten czarny jest lepszy niż biały Link to comment
Cipher 618 Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 To się nie wylogowuj Cóż za problem zmienić styl, jeśli wylogowujesz się raz na dzień ? Tak propo to ten czarny jest lepszy niż biały Nazwij mnie jak chcesz ale po słynnej kradzieży kont Sony wyrobiłem sobie nawyk wylogowania się ze wszystkiego, nie zapamiętywania jakichkolwiek haseł i loginów etc. Całe szczęście, że miałem kartę debetową bo inaczej mógłbym trafić do grupy szczęśliwców którzy stracili "trochę" kasy. Tak czy inaczej dziękuję za wyjaśnienie sprawy. Link to comment
Recommended Posts