Khornel Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Wszystko trzymam na google docs, a mój jedyny dostęp do internetów to telefon na androidach, a mam emulator GBA, więc jak przejdę wszystkie części Zeldy i Pokemonów, które zdołam odpalić dopiero wrócę do pisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie polecam google docsa, bo to nie jest profesjonalne narzędzie do edycji i kreacji tekstu, a jedynie pisadło w stylu bramki sms Ma skopany słownik, śmiesznie mało opcji edytorskich oraz lubi zamulać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponystoteles Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dobry fanfic.Polecam i czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 13, 2021 Share Napisano Styczeń 13, 2021 Plik usunięty z google docs. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts