Flaterka Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Fic podzielony na krótkie części. Najczęściej będzie to półtorej strony. To mój pierwszy grimdark, więc zapewne was nie przestraszy. Po przeczytaniu byłabym baaaardzo wdzięczna za napisanie chociaż krótkiego komentarza. To dla mnie bardzo ważne, gdyż zamierzam napisać więcej opowiadań do wątku MLN i chcę uczyć się błędach. Żywię nadzieję że choć trochę wam się spodoba. Część 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 No cóż, nie powinien istnieć fanfic, którego nikt nie skomentuje! Tak więc: Dobrze napisane, aczkolwiek pare przecinków zostało zgubionych. Opowiadanie niby nie trafia w mój gust, ale jest dobre. Na tyle dobre, że należałoby kontunuować. Mroczny nastrój został wytworzony, lekki dreszczyk jest możliwy Przydałoby się pare wyjaśnień, np. Jak wygląda kucyk który robi za narratora? Jak się nazywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Jak wygląda kucyk który robi za narratora? Jak się nazywa? To planowo ma zostać tajemnicą aż do ostatniej części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Bardzo dobry fanfic. Trzyma w napięciu, podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Zbite to to, w ścianę tekstu, justowanko i akapity, will be good bo treść nawet, nawet, szybko się czyta, już wcześniej to studiowałem, ale teraz zdecydowałem się skomentować, bo nie widzę następnej części ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Bez sensu, ale mam nadzieję, że pojawi się przy następnych częściach. Skomentować bym chciała, ale nie mam czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się