Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jacob prze teleportował się gdzieś. Nagle pojawił się czarny statek. Miał piracką flagę. Wyglądał tak: http://1.fwcdn.pl/an/867323/12861.$.jpg Jacob wrzasnął ze statku do Orange - A nie mówiłem!!! Po czym z boku statku pojawiły się działa i zaczęły strzelać w stronę horyzontu. Jacob powiedział - Działają jak należy chłopaki dobra to się zbieramy. Na wyspę rady!!! Czas się zemścić!!! Statek zaczął płynąć na zachód. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dark się ocknął i szybko powiedział. - Strzałki, silna trucizna, szybko... Po czym znów zemdlał. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Medyk podszedł do Dark'a i zaczął wstrzykiwać i podawać mu odtrutki na miejscowe trucizny. Spojrzała na statek Jacoba Trochę malutki! *zaśmiała się* Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja nie rezygnuję, ale muszę sobie zrobić przerwę... Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Heh no to potrzeba nam tubylców;d albo gramy bez tubylcow i ich jakoś będzie się wrzucać podczas poszukiwania skarbów:P Link do komentarza
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (edytowany) <A może zrobić tak, że tubylców z tamtej wyspy już nie będzie tylko będą inni na każdej wyspie? Niedługo wyskrobie własne podanie, tylko doczytam całość wątku > Edytowano Maj 3, 2013 przez Mani Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 <A może zrobić tak, że tubylców z tamtej wyspy już nie będzie tylko będą inni na każdej wyspie? Niedługo wyskrobie własne podanie, tylko doczytam całość wątku > Nie łapie jak na innej wyspie jak jesteśmy tylko na jednej wyspie a wyspa piratów była tylko chwilowa:P Link do komentarza
Omega Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 tak jak mówiłem jeszcze nie przeczytałem wątku w całości. Niedługo będę już wszystko wiedział. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Rozkazała załodze opłynąć kawałek wyspy i podpłynąć do niej od zachodu skąd rozpoczną swoje poszukiwania skarbów. Kiedy dobili do brzegu rozkazała rozbić obóz na plaży. I tak po około 12 godzinach obóz był gotowy. Jutro rozpoczynamy poszukiwania skarbów wyspy. Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 -Narazie mamy tylko jedna podpowiedz. Czyli musimy wiejsc na najwyzszy szczyt i z niego isc na strone gdy slonce najpiekniejsze. -Powiedziala Snow. Link do komentarza
Recommended Posts