eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 -Sprobuje nawiazac z nimi sojusz. -Powiedziala Snow lvlecac do okola wioski badajac ja. Wlecala potem do chatki szamana. Na taka wygladala. -Halo! Jest tu ktos. Halo? -Chyba nikogo nie ma. -Powiedizala patrzac sie na pusta chulpe szamana. Potem zobaczyla tubylca czegos szukajacego. (Chodzi o twojego OC Insane brony) -Eee... przepraszam? Wiesz gdzie jest wodz tej wioski chcialabym zalozyc pakt pokojowy. -Edit: tam,powinno byc -Halo! Jest tu ktos? Halo?. (-)Chba nikogo nie ma Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jacob wrzasnął nadal stojąc koło chaty - Ej...zniszczyłaś mi marionetkę... Jacob przeklnął ze spokojem i dodał - Eh...zero zabawy z nią. (Nie zabijać mi postaci) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Spojrzała się na lalkę po czym obróciła się w stronę Jacoba. Zaatakuj mi przyjaciół jeszcze raz a cię zabiję! Po czym wzbiła się w powietrze i poleciała do chatki Kruka. Wybacz wodzu za te wejście i za to zamieszanie. Mam nadzieję że otrzymałeś list. Ale skoro i tak już rozmawiamy w cztery oczy. Wytłumaczysz mi dlaczego nas zaatakowaliście? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 -Snow,zobaczyla nadlatujaca Orange. -Orange tam wodza nie ma. Dopytuje sie wlsnie tubyl ow gdzie,moze byc. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Dobra słuchaj Tunder wracaj na statek. Zaraz reszta też wróci. Wychodzi z chatki Kruka. Socks! Zabierz Dark'a na statek do medyka to jest rozkaz! Po czym oczekuje reakacji reszty. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 -Moge ci sie przydac mam dyplom z dyplomacjii. -Powiedziala do Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Chwilę rozmyśla po czym odpowiada. Dobra zostań ale ostrzegam cię że mogą nas zaatakować. Ale poczekajmy niech ogarną się i wtedy z nimi zagadamy. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 -Nie musisz sie bac uczylam sie fechtunku. -Powiedziala Snow. -Ale bylam najgorsza z grupy. -Zazeptala sama do ssebie. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Spojrzała się na Tunder. Słucham możesz powtórzyć ostatnie zdanie? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 -a ok powiedzialam, ze nie musisz sie bac uczylam sie fechtunku. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Dobra wierze w ciebie i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz. Więc poczekamy tu chwilę aż się kruk zjawi. Po czym stały pod chatką Kruka Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 - Dobra już dobra. Powiedziała i chwyciła Darka za kopyta.Poleciała w kierunku statku.Gdy tylko znalazła się na pokładzie wleciała do "małego szpitala" kładąc kolegę na łóżku.Nie czekając na pytania medyka powiedziała jedynie "Strzałki usypiające" i ruszyła do wioski.Nie minęły nawet 2 minuty a już stała na środku wioski razem z innymi. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tubylcy co wy śpicie:? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Jacob westchnął ramionami i spojrzał się na tubylców. Powiedział - Sorry, ale muszę was opuścić. Jacob ukłonił się i zniknął. Pojawił się na statku. Pierwsze co zrobił to wyjął swoją piersiówkę i wypił jakiś dziwny napój. Porozglądał się i usiadł koło masztu patrząc się na mewę. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Witam Z przykrością stwierdzam że w Światowym Dniu Grafika (27) rezygnuję z tej zabawy gdyż mam dużo pracy w dziale Pinkie, dzięki wszystkim i papa. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ah szkoda że w takiej chwili :< no to powodzenia Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 zaraz kogoś znajdę na zamianę wodza. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Niech będzie że wódz zaginie bez śladu Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dobra wracamy na razie na statek ich wódz gdzieś zaginął i czuję, że zaraz za to przypłacimy życiem więc odlatujemy póki się nie ogarnęli. Wzbiła się w powietrze i poleciała w stronę statku. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jak myślisz czy oni sprzymierzą się znami? Spytałą się Snow Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 *wzdycha*Nie mam pojęcia Tunder na razie odczekamy albo zaczniemy szukać skarbu bez ich sojuszu. Po czym doleciała na statek. Spojrzała się na Jacoba. A ty co tu robisz! Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jacob wstał i się rozejrzał. Powiedzial - A niech to! Pomyliłem statki. Dobra to ja się zmywam. Po czym Jacob szykował się do teleporotacji Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Spojrzała się na Jacoba i rozejrzała do okoła. Jak statki jak tu poza nami nikogo nie ma chyba że masz na myśli swoją skrzynie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jacob zaśmiał się i powiedział - Niektórych rzeczy nie zobaczysz gołym okiem młoda damo Po czym Jacob wyjął grzebień i pociągnął go po swojej grzywie. Powiedział - Na przykład tego grzebienia nie było, a teraz jest więc... Jacob zaczął nasłuchiwać/ Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dobra znikaj na swój ten niby statek. Mam nadzieję że nie będziesz do nas wrogo nastawiony. Po czym odwróciła się i poszła na sterburtę. Link do komentarza
Recommended Posts