Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie ma to jak dobry gronostaj no nie ? Oto twórczość z czatowego painta (rysowane ZA ZGODĄ rysowanych ;p...tzn. chyba...nie pamiętam ) : Zapewnie część z was powie "Go home Spin, you're drunk" ale w gronostajach jest siła, mądrość i wspaniałość. Za kilkaset lat to one będą trzymały w zoo nas Będę wrzucał dalej, jak ogarnę obrazki . @Anyway, nie wiedziałem gdzie zrobić temat, więc w razie czego proszę o przeniesienie D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 A gdzie jest Walętajnostaj? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Chcesz więc masz: UWAGA GORE @Edit A oto i moja duma: NAJLEPSZY CRITICAL EVER 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Hehe, fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jak zwykle piękne, wzruszające rysunki Narysuj jeszcze Pedro Yarvina xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 To ja bym zamówił Arjena-gronostaja i gronostaja Fragina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Te obrazki są piękne, nie mogę oderwać od nich wzroku ;_; Zazdroszczę talentu, Spinobrody Rysuj dalej, aby było co podziwiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Chłopie napewno po szkole średniej idź do akademi sztuk pięknych i dalej rozwijaj swą zacną kariere. Te gronostaje są prześliczne, ta gra cieni, ta REALISTYKA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Gronostaj Pedro. Czy Yarwę to nie wiem. Trzeba zapytać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Narysuj malana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Wolałbym nie... z dwóch powodów 1. Nie wyrazi zgody. 2. Gdyby to zobaczył...to byłbym jeszcze bardziej nieżywy niż jestem. Yarvinle Cretin zażyczył sobie samolotu, nie pamiętam nazwy. Mam nadzieję, że uszczęśliwiłem jakiegoś Yarwina 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Narysuj Gronostaja Alucarda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Bardzo ładne gronostaje, pozdrawiam. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Oto i on. Ciężkie to było, bo wampir i gronostaj to już niezłe combo D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dobre, dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Walentinostaj jak żywy martwy Narysuj gronostajowego Profesora Hojo z FF VII, nie zostaw na nim suchej nitki :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jestem dumny że są tacy graficy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Yarwę, narysowałem... Q.Q Nie jesteś Pedro...? Anyway... Fragina i Arjena narysuję JEŚLI wyrażą zgodę (zapytałem. może odpiszą) a JEŚLI nie, to nie narysuję :3 A teraz rebus Nie powiem kto to. Nie wolno mi bo ban Choć i tak cały czat wie kto to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Domyślam się, kto to :> Narysuj mi tego buca kwadratowego Profesora Hojo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Coś mi się kojarzy, chyba ma na imię Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 @Up Bez imion proszę bo zamkną temat Nie wiem czy to ten, ale google tak mówi więc chyba tak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dobra, Ajrę wyraził zgodę (żałuj mwhahahahah) Syrenek Kmiot Arjen W DALSZYM CIĄGU CZEKAM NA ZAMÓWIENIA. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Smok + Gronostaj w jednym. Ciekawe czy się tobie uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Wciąż uważam, że powinien mieć niebieską koszulkę, butelkę whisky i gdzieś księżyc w tle:P A co do requestów, to Yarwin Ci jeszcze coś zamawiał, a Ty go zlałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Narysuj Luffiego i Sanjiego z One Piece Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts