Jump to content

Odcinek 22: Ptaszek w Kopytku

Tarreth
 Share

Recommended Posts

• 9 months later...

Jeden z moich ulubionych odcinków! Twi która tak dobrze zna Celestie, nie wie że ona na księżyc wysyła :P. Moment kiedy Flutteschy płacze jest poprostu smutny.

Jeden z moich ulubionych odcinków! Twi która tak dobrze zna Celestie, nie wie że ona na księżyc wysyła :P. Moment kiedy Flutteschy płacze jest poprostu smutny.

• 4 months later...

tiaaa najbardziej pamiętam z tego odcinka TS jak pomaga fluttershy w opiece na ptakiem i ten tekst " no , to ma pecha " nice !! i jeszcze ten numer celestii , z tą herbatą i " mam cię " lol :molestia:

• 4 weeks later...

Nie wiem co tutaj napisać. Plusy: -Fluttershy - miło mi się ją w tym odcinku oglądało. -Twilight - lubię ją, gdy jest taka zakłopotana i zdenerwowana. *Pinkie bierze ciasto i uderza się nim w twarz LOL *Celestia chce zjeść babeczkę. podchodzi Pinkie: "Będziesz to jeść?!", i zjada jej to sprzed nosa :DDDD *Mrs. Cake:"Pusta filiżanka na godzinie czwartej". *Pinkie toczy się jak beczka i potrąca wszystkich wokół. *Twilight wypluwa herbatę na wieść o tym, że Celestia sobie idzie. *Philomena w wannie :) Minusy: -Nudny odcinek. -Troszkę denerwowała mnie Rainbow Dash, jak chciała.... nie wiem tak właściwie co ona chciała, robić z siebie głupka przed strażnikami? Mniejsza z tym, było to trochę denerwujące, chociaż ta pierwsza mina była śmieszna. Ocena:6/10 Jakoś ten odcinek mnie nie wciągnął. Tak naprawdę to najlepsza była Pinkie. Te jej 3 momenty było bardzo śmieszne. Twilight i Fluttershy też były fajne. Ogólnikowo nic więcej nie mogę o tym powiedzieć. PS. "*" to moment. Moment to coś znacznie mniejszego od plusa, więc zamieszczam je w czymś takim.

• 1 year later...