Gość Littlebart Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 1. Amumu z gry league of legends ostrzegam robiony na bardzo szybko nic nie poprawiony ^^ 2. Chrysalis Queen, młoda - specjalne podziękowania za szkic dla łuny. 3. Twilight głowa rysowana myszką w Skeethbooku 4. Twilight Sparkle Skeetbook myszka ^^ 5. Fluttershy Skeethbook myszką 6. Rarity myszką 7. Luna myszką 8. Applejack myszką 9.Lilly - mój OC Zapraszam do wyrażania opinii ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ładnie ale szkoda że na kompie Drugi też zacny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Czekałam na ten temat! Mam pomysł: może spróbujesz narysować kuca bez pomocy komputera? Poza tym, o Celestio, te oczy u Chrysalis są zajebiście zrobione! Co prawda twarz zmieniła całkiem swój wyraz przez modyfikację oczu, ale teraz wygląda lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 łuna sim sim sim nie wolno przeklinać ale w tej sprawie pozwalam ci arty arty wszędzie arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 No cóż, na chwilę obecną muszę powiedzieć, że wygląda to nieźle. Mówiąc 'nieźle' mam na myśli między innymi kreskę i kolorystykę, ponieważ jest ona bardzo przyjemna dla oka. Jednakowoż pragnę podkreślić fakt, iż powinieneś rysować proporcje kucyków w stopniu większej zgodności z serialowym oryginałem. Tak więc, życzę powodzeniu w przyszłym tworzeniu, bo wychodzi Ci to naprawdę dobrze, i żywię nadzieję, że upublicznisz więcej dzieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Czemu ludzie się czepiają ,że digital? Mi się podoba! Rób więcej obrazków na kompie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Tutaj szybka pracka, dopiero ucze się nowego programu o nazwie Skethbook pro Rysowane myszką ;f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 omg lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Zacne, zacne. Jeżeli kiedykolwiék przesiądziesz się na tablet, rysunki będą cudeńkami. Pyszczek Twi Czy mi się zdaje, czy róg jakiś... "niewyraźny"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Arcydzieło! Po prostu mój zachwyt jest nie do opisania! Tak na poważnie, to świetny zez i róg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jak Ty potrafisz robić takie miekkie linie myszką? Mi tylko takie koślawce wychodzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jak Ty potrafisz robić takie miekkie linie myszką? Mi tylko takie koślawce wychodzą... Sciąg en program, nazywa się SkeethBook pro. Tam, wybierasz ołówek i jeśli rysujesz, możesz sobie też dopomoagać specjalnymi takimi kółkami, po któych rysujesz takie miekkie linie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Sprytne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Nowa pracka, ćwiczę rysowanie i opanowywanie myszki w programie, abym mógł w późniejszym czasie rysować lepsze perspektywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Trochę przydługa, albo to przez nóżki, które są zbyt drobne ale tak to całość naprawdę fajna, dobrze Ci idzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Trochę przydługa, albo to przez nóżki, które są zbyt drobne ale tak to całość naprawdę fajna, dobrze Ci idzie! Twilight jamnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Tak patrzę na te dwie ostatnie prace i myślę, że chyba wypróbuję ten program. Rysunki są bardzo ładne, gdyby nie temat powiedziałabym, że są rysowane na tablecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Fluttershy siedząca..., no trochę niesiedząca ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Czas na Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Trochę niedomalowane, ale to myszka Ogólnie dobrze, tylko znowu mi się róg nie podoba... Ale to tylko ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Najnowsza pracka mianowicie - Księżniczka Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 ta luna nawet ładna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Następna pracka, nie miałem dużo czasu na rysowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts