fallout152 Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Witam! Pomyślałem że wrzucę moje najnowsze dzieło- animację interaktywną: Slap Pinkie. http://fallout152.deviantart.com/art/Slap-Pinkie-368783171 PS mam już konto na tym forum od dość długiego czasu, nie udzielam się ale czytam prawie wszystkie fanfiki jak leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 No cóż.... Wykonanie nawet ładne, podoba mi się wyprostowanie grzywy przy.... właśnie, przy uderzeniu. Pewnie domyślasz się co sądzę o biciu kucyków Tyczy sie to w szczególności Pinkie Pie, której jestem fanem. P.S. Miłego udzielania się na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Wdech, wydech, wdech, wydech, wdech, wydech, wdech, wydech, wdech... uff... ... Ty chory człowieku!! Dlaczego chcesz robić takie rzeczy z Pinkie?! W czym Ci ona zawiniła? D: Tak, wiem, wiem, to tylko taka animacja ^^ ale... fallout152... obserwuję Cię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jak zzrobisz z Rarity masz u mnie plusa =3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie będe się rozpisywał, tylko oświadczę iż: rozwala system xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Dzięki za komentarze. Animacja jest oczywiście wzorowana na aplikacji "slap happy" w której oryginalnie był Cuddles(postać z HTF), więc chcąc zrobić wersję z MLP musiałem wybrać kucyka który był najbardziej happy by zachować psychodeliczny styl. Myślałem jeszcze o Derpy ale zobaczyłem filmik w którym wykończyło ją CMC a pod spodem tysiące minusów, co uświadomiło mnie że Derpy jest bardziej kochana. Slap Happy(oryginał) Moja interpretacja... http://fallout152.deviantart.com/art/Slap-Cuddles-185206862 Wracając do "slap Pinkie" chciałem jeszcze nadmienić że wziąłem kontury z modelu 3D, Blender ma taką fajną opcję że obrysowuje kontury i to się może przydać przy robieniu animacji 2D. A jakby jeszcze ktoś chciał zrobić slapera to mogę dać source. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts