Chora Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad tym czy masturbacja przy kucykach jest zła. Kojarzy mi się to z zoofilią ale jednak nie chce o tym myśleć. Moi znajomi głównie ze szkoły się zemnie naśmiewają że jestem pegasis. Mówią też dla żartów że "strzelam pal**we" przy kucach. No i wychodzi na to że jednak mają rację. Proszę was, poradźcie mi co mam zrobić. Zaprzestać 'tego" czy nie? Link do komentarza
El Martinez Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 No i odliczamy, za ile sekund temat poleci... @Down: No fajny, ale w sumie to średnio pasuje, bo teraz zobaczyłem, że to dziewczyna xD 1 Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 No i odliczamy, za ile sekund temat poleci... xD fajny mem Link do komentarza
FlutterGuy Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Szczerze temat troszke.... drażliwy ale co z tego :3 jak dla mnie to nie jest nic złego jeżeli nie przesadzisz z hmm... jak to powiedzieć "ostrością" Link do komentarza
M0100xieS Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Mother of internet, podziel się z nami fotkami to Ci powiem, czy jest dobrze czy źle. Link do komentarza
Exemundis Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja wiem że to chore ale sam jestem Cloper bo "to" się nazywa cloping Link do komentarza
Pan E Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 WTF ??? Eh... nawet nie wiem co napisać, mózg rozj*bany Temat poleci do kosza za najwyżej pół godziny A co do sedna to tak my way clopy są chore a cloperów (tych rasowych) należałoby powywieszać na latarniach, więc przestań i zapomnij że kiedykolwiek oglądałaś jakieś clopy, nie niszcz sobie psychiki, chociaż to już chyba nie pomoże... btw CO TY MIAŁAŚ WE ŁBIE JAK ZACZYNAŁAS OGLĄDAĆ R34 ? Link do komentarza
Pawlex Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Celestio....czy ty to widzisz?? Link do komentarza
Recommended Posts