Lemuur Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 U innych coś takiego jest, więc niech i Pinkamena ma dyskusje . Co sądzicie o naszych odpowiedziach, macie coś do zarzucenia, może wpadły wam do głowy jakieś fajne sugestie? Piszcie śmiało! W końcu odpowiadamy dla was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Jak patrzę na te odpowiedzi, to brzmią bardziej jak teoria spiskowa dziejów o pięciu złych klaczach niż żale smutnej Pinkameny. Aż się boję spytać, kto zabił Kennedy'ego, bo pewnie byłoby, że Twi i reszta. Ale tam - pewnie się czepiam;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Kennedy'ego zabiła północnokoreańska żydomasonokomuna przy współpracy z cyklistami i producentami koźlego sera. Tak słyszałem! Ogólnie same odpowiedzi są git . Piszesz i piszesz. Ma niezłego doła dziewczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Kennedy'ego zabiła północnokoreańska żydomasonokomuna przy współpracy z cyklistami i producentami koźlego sera. Tak słyszałem! Ogólnie same odpowiedzi są git . Piszesz i piszesz. Ma niezłego doła dziewczę. Co się dziwisz, dział prowadzi Optymista na spółkę z Pesymistą z chorobą psychiczną... Ale cieszymy się, że Wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Ok everypony, potrzebujemy waszych opinii na temat odpowiedzi Pinkameny. Odpowiadajcie szczerze, bo to jest najważniejsze. Chętnie przyjmiemy też wasze sugestie odnośnie zmian w metodzie odpowiadania, czy zmienić styl, ton itp. Tak więc- Głosujcie i sugerujcie! Jesteśmy otwarci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 suche odpowiedzi, 0 emocji, zrobiliście z pinkameny pinkie pie, tylko z prostymi włosami. Nie zamierzam pisać nowego posta, ani tłumaczyć ci różnicy między Pinkie Pie, jej samotną wersją i wersją gore... Mnie Pinkie Pie w wersji gore się nie podoba, postać karmiąca psychodom kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Ale przynajmniej jest kanoniczna. Twoja Pinkamena jest jedynie fanonem czyli zmyślona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Emoś, dostaliśmy pozwolenie na reaktywację działu Pinkameny pod warunkiem, że nie znajdzie się tutaj Gore, w innym wypadku- Żegnaj pinkameno, prawdopodobnie na zawsze. Ponadto dostaliśmy prośbę o to, żeby skupić się na psychologii, co właśnie robimy. Tyle w temacie, dziękuję, dobranoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Emoś, chcesz seryjnych mordów? Poczytaj sobie coś o np. Zodiaku. Kuce nie są mordercami, i tyle. Poza paroma marnymi, kiczowatymi fikami. Nowa Pinkamena ma jakąś głębię psychologiczną przynajmniej. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Gdzie napisałem, że chce gore. To jest psychologiczne? Litości, to jest szajs , z jękliwej pinkameny można zrobić o wiele lepszą postać, a nie tylko " haha jestem smutna haha pani mąka jest ze mna ale i tak jestem samotna haha " błagaaam. I NIE NIE CHCE GORE, JAKBY KTOS NIE ZROZUMIAL CO PROBUJE PRZEKAZAC. @up według mnie moja pinkamena miała większą głębie, poczytaj pamiętnik pinkameny, który znajduje sie w archiwum, dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 Emoś, daj nam trochę czasu, dopiero co zaczęliśmy . Co do twojej Pinkameny... W pamiętnikach była fajna, zgadzam się, ale reszta twojego działu była już gorszej jakości... Choć powiem ci mnie osobiście twój dział się podobał, dlatego z resztą walczyłem o jego przywrócenie. To co teraz widzisz jest efektem prób moich i Zniszcza xD. No i całe pamiętniki jakby nie patrzeć jechały na jednym zachowaniu, więc też jeszcze to nie jest to... Jeśli chcesz pomóc przy dziale, pisz śmiało w sugestiach, dyskusjach, pomysłach, czy nawet na PW. Jeśli pomysły będą dobre z pewnością je wprowadzę. Nie chcę odcinać cię od działu, bądź co bądź jesteś swego rodzaju częścią Pinkameny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Emoś, daj nam trochę czasu, dopiero co zaczęliśmy . Co do twojej Pinkameny... W pamiętnikach była fajna, zgadzam się, ale reszta twojego działu była już gorszej jakości... Choć powiem ci mnie osobiście twój dział się podobał, dlatego z resztą walczyłem o jego przywrócenie. To co teraz widzisz jest efektem prób moich i Zniszcza xD. No i całe pamiętniki jakby nie patrzeć jechały na jednym zachowaniu, więc też jeszcze to nie jest to... Jeśli chcesz pomóc przy dziale, pisz śmiało w sugestiach, dyskusjach, pomysłach, czy nawet na PW. Jeśli pomysły będą dobre z pewnością je wprowadzę. Nie chcę odcinać cię od działu, bądź co bądź jesteś swego rodzaju częścią Pinkameny . Dziękuje za wyrozumiałość, da sie odpisać normalnie sliver?! da sie! I oczywiście, że coś napisze w najbliższym czasie, bo jak już wspominałem na sb, nie pozwole, żeby z mojej pinkameny zrobić "Byle coś tam, co płacze". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 Pisz śmiało, czekam . Jestem otwarty na wszelkie pomysły. Pamiętaj tylko że musi być bez gore, bo mamy na to ścisły zakaz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Pytania coś nam leżą... Trzeba będzie to jakoś fajnie przerobić. Możemy zrobić jakieś rozmowy z Pinkameną albo pokombinować jeszcze ze stylem. Co o tym sądzicie, może macie jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Nie odpowiadajcie tylko suchym tekstem, możecie przecież korzystac z obrazków powiedzmy z googli albo deviant arta... Bo w obrazkach takich, gdzie pinkamena jest pokazana jako "psychopatka" nie ma gore, po prostu każdy wie o co chodzi i widzi reakcję pinkameny na pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Obrazki to dobry koncept, ale to jeszcze za mało. Chciałbym nadać naszym odpowiedziom jakiś fajny, unikalny, a przy tym ciekawy styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Bo każdy kucyk powinien inaczej odpowiadac na pytanie i to powinno byc nawet widac w interpunkcji, w wielkosci zdan, w stylu pisania, a wedlug mnie wszystkie te tematy "zapytaj" wygladaja tak samo bo wszyscy pisza w ten sam schematyczny sposob... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Flutterka i AJ mają inny, ostatnio dzięki Avanowi RD też ma swój... Pozostała połowa też musi coś opracować i tyle ;d. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts